Narkozda saçmalamak

mimiuew

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
20
7
18
Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye

Arkadaşlar bir şey sormam lazim ben salı günü endoskopi ye gireceğim de narkoz vereceklermis annem yanımda kalacak ve narkoz etkisiyle annemin yanında saçma sapan konuşmaktan çok korkuyorum. Hoşlandığım çocuğu vs. söylerim diye çünkü annem çok aşırı yobaz. Endoskopi narkozu çok uzun sürüyor mu bilen var mı :/ şey yapsam olur mu doktora desem ki annemi bir kaç saat içeri almayın diye
Tam uyutmuyorlar bölgesel uyutuyorlar hafif sersem oluyorsun.

Anneniz ozellikle sorup sıkıştırmazsa bir sey soyleyeceginizi sanmiyorum. Doktor isteğinizi kabul etmez ama birinin size göz kulak olmasi lazim sonuçta.

Hayir fazla vermiyorlar, beni yolda hemşireler uyandırmisti eşim yanıma gelmeden uyanmıştım ama sersem gibiydim. İnsan herseyin farkında oluyor merak etmeyin.

Abartma gören de nakil ameliyatı falan sanacak. Kısa sürüyor

Bazen insan narkoz etkisiyle saçmalayabiliyor ve çok da komik oluyor, böyle videolar falan var. Eğer böyle bir şeyden korkuyorsanız doktora annenizi içeriye almaması için rica edebilirsiniz.

Benim ameliyatım 1 saat 20 dakika civarı falan sürmüş. Tam anestezi oldum. Hastane odasındayken uyandım uyanınca da kendimdeydim. Herkeste farklı etkisi oluyor sanırım. Bir ameliyata daha gireceğim o ameliyatta kendimde olur muyum o garanti değil :)

Anneniz ozellikle sorup sıkıştırmazsa bir sey soyleyeceginizi sanmiyorum. Doktor isteğinizi kabul etmez ama birinin size göz kulak olmasi lazim sonuçta.
İşte annem beni konusturmaya çalışır. Ona hiçbir seyimi anlatmiyorum cunku çok yobaz en ufak şeyden olay çıkarıyor o yüzden ağzımdan laf almaya çalışır

esim endoskopiye girmisti de öyle komple uyutmuyorlar ki. hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum tabii ki ama esim uyanıktı. gayet de normaldi konusması falan 🙄😂

ayrıca bence de bu anestezi etkisi abartılıyor. en fazla içip sarhoş olmak gibidir diye tahmin ediyorum (ki o da cogu dizi/filmde abartılıyor) 😂

esim endoskopiye girmisti de öyle komple uyutmuyorlar ki. hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum tabii ki ama esim uyanıktı. gayet de normaldi konusması falan 🙄😂

ayrıca bence de bu anestezi etkisi abartılıyor. en fazla içip sarhoş olmak gibidir diye tahmin ediyorum (ki o da cogu dizi/filmde abartılıyor) 😂
İnşallah öyle olur

Ben ameliyat olmuştum, hemşireler odaya gelmeden uyandırdı, ben herkese çok sinirliydim, bilincim yerindeydi, herkesi odadan kovdum uykum var susun çıkın dışarı uyuyacağım diye, normalde öyle biri değilim

Endoskopide alınan anestezi miktarı saçmalatacak kadar çok değil, telaşlanmana gerek yok.

O konuya odaklanırsanız ondan bahsedebilirsiniz. Düşünmeyin, unutun. Ben sezaryenden çıkınca sürekli çiş yaptım mı kaka yaptım mı diye sormuştum.

X