- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
ne amaçla sürdüğünü bilmicekki hihihihihihi
eee ne dıyeceksın kı pekı anlamazmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne amaçla sürdüğünü bilmicekki hihihihihihi
zaten göyüs büyütücü yağlar büyütmüyomuşki önce büyüdü büyüdü diyolar hep sonrada yok büyümedi ben silikon yaptırıcam
dalinmi jonsoons babymi
bugün gittim kayısı ayayı aldım o bitincede dediyin niweayı alıcam
tamam canım bende çemen yağı almayı düşünüyorum rezene çayı aldım bakalım bu geçe başlıycam haydi hayırlısı:1hug:
yaa kokusuna nasıl dayanacaksın kı bende dusunuyrum ama karısım yag yaparsam o zaman cemenı de katmayı dusnuyrm cnm tek basına cemen cekılmez valla
canım çokmu agır kokusu ben mersin we lawanta yağı kullandım onlarında kokusu ağırdı pencere aralıkken yapıyorum masaj napalım büyüsünde kokuyu çekeriz sen çemen mi kullandın yoksa kayısımı hangisini önerirsin canım:1hug:
canım mersin we lawantayı ben ilk başladığında kullandım küç bide bu yaglarla masaj yapıyodum büyüme dolgunluk oldu şimdide çemen yagı alıcam bakalım kullanabilicekmiyim bakiiicimmm
rezeneye gelelim ben rezeneyi sallama olarak aldım bu gün bu gece başlıycam aktardan alırsanda kilosu ne kadar bilmiyorum ama ya 5 tl lik yada bikaç gr alıcaksın söylersin aktardakine fazla istemiyorum dersin ona göre werirler nasıl yapıcanı da derler bir bardak sıcak suya bir tutam atıyosun 5 dakka falan demliyosun ben bunlarla uglaşmıyım diye sallama olarak aldım canımm kolay gelsin:1hug:
nez12 sen hangı yagı kullanıyosun canım sonuc alıyosun demıssın ya belkı bende alırım solermısın
bonvıvanın bı faydasını gordunmu canım alayımmı sence
senın su an ne kadar pekı cnm evet gordum ele gelecek kadar oldu eskıden duzdu bıde super sekıl verdı yuvarlak oldu yanı ucgendı:1hug: