- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
benım 75b ama ıcı yenı yenı dolgunlasıyo.bonvıvayı nereden tedarık edebılırım pekı alayım bende barı seklını falan korurum
ben normal bı aktardan aldım cnm hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım 75b ama ıcı yenı yenı dolgunlasıyo.bonvıvayı nereden tedarık edebılırım pekı alayım bende barı seklını falan korurum
simdiye kadarki kullandıgım yaglara kıyasla en işe yarayan yag. diğerleri hiç bir etki yapmamıtı. bu en azından adet dönemindeki siskinliğindeki gibi bir etki yaratıyor. belkide önce sisman olup sonra zayıflayan kişilerde cok işe yarayabilir.
evet cnm katılıyorum bence varya soyle ele gelecek kadar olanlara daha da fayda eder ben bı sıse daha alacam ıns cunku sımdı daha ele gelıo daha faydalı olacagını dusunuyorumsen bıde cok duzenlı masaj yapmadıgın halde gorduysen faydasını yanı bıde uzun surelı ve duzenlı kullansan ne olur artık cnm yaa:1hug:
nette 95 ten 80 e indi yazıyo bonviva için acaba seninkinden midir:uhm:
bonvıva yagmı nezcım
ben buraya yeni üyeyim ve bende küç.ve nar cekirdeği ve 1 bardak günde ada çayı içiyorum.2aydır. herhangi bir yağlada gögüs masajı yapıyorum.cok faydasını gördüm tavsiye ediyorum.
Merhaba herkese toplam birgünlük cezam vardı.
Çekip geldim :)
Bir geldim yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz.
Bu arada bende cok eski sayılmam ama aktif olarak 5 aylık üyeyim ve benim o zamanlardan tanıdıgım kimse yok gibi şimdilerde...
Birkaç istisna dışında...
Acaba fayda göremediler mi ya da nasıl olsa iksiri bulduk büyütüyoruz diye mi giremiyolar bilemyiyorum orasını...Herkes fayda görsün de sorun degil...
arkadaşlar bu nar çekirdeği sizde selülit yaptı mı?
arkadaşlar bu nar çekirdeği sizde selülit yaptı mı?