Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki kullanıyorlarmış Kız onların göğüsleri limon kadar hahaah
Şaka bir yana nar çekirdeği ostrojen içeriyorsa kullanmak doğrumudur ki?Ostrojen seviyesini değiştirmek başka hastalıklara neden olmasın?dikkatli olun ve bence bırakın göğüsleriniz ufak olsun benimki büyük te bir işemi yarıyor sanki hihoyyyt her bluzda normal bedenimden bir beden büyük almak zorunda kalıyorum göğüslerim kumaşı germesin diye .Oğlum kızdırmak için koca memeli annem diye seviyor beniklava:
Göğüsler bana kalırsa ırsi çünkü sülalem iri göğüslü.O yüzden bırakın olduğu gibi kalsın
nar çekirdeğini dün aldım ve ilk kez bu sabah kullandım. ama ne iğrenç bişey bu yaa... tadı ve kokusu çok kötü. ben suyla birlikte direkt olarak aldım. siz nasıl kullanıyosunuz bunu???
sağol canım, ben de alıştım, suyla içiveriyorum hemennaniknanikcanım bende suyyla kullanıyorum tadı çok kötü gerçekten ama markadan markaya değişiyo tatları hud marka nar çekirdeğinin tadı daha güzel inş sende işe yarar sewgilera.s.