Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım narı alıp kendın mı sıkıyosun yoksa hazrımı alıyosunfisfisfis
canım hazır marketten alıyorum saf katkısız bir nar suyu 6, 7 lira var fiyatı çok biraz . migrosta var almak isteyenlere çok memnun kaldım
dısarıdan hormon almak diye bişey yoktur arzutican.nar gibi bitkilerin içinde östrojen yoktur cünkü östrojeni bitki üretemez hayvanlar ve insanlar üretir.üretse bile,östrojen hormonu protein yapıda oldugundan midede sindirilir ve işlevini kaybeder.nar ve küç yenildiginde içindeki küçük moleküller östrojen salgılanmasını tetikler ve bu da dogal olarak süt bezlerini artırır.şahsen ben küç kullanıyorum.zaten günde 5 tane meyve yemek gerekiyor bu da meyve yemeye esit.peki büyütüyor mu?ewet büyütüyor..ama bizi düsündügün için tesekkür ederiz....ya arkadaşlar siz resmen doğal diye diye kansere davetiye çıkarıyosunuz vücuda dışarıdan ostrojen hormonu vermek direk kanser yapıyor lütfen cahil olmayın bole şeyler yapmayın ileride kanser tedavisiyle uğraşmak zorunda kalırsınız allah korusun..
hımm onlara dogal degıl dıyolar ama ıse yarıyo demekkı canım bu kıs bol bol nar yerız artık cekırdeklerı de onemlı onlarıda yemek gereksırnaşık şey
canım benim arkadaşlarım da kullanıyor onlardan methini duyarak aldım her gün bir bardak nar suyu tüketmek kalp krizi riskini azaltıyor cildi güzelleştriyor. antioksidan özelliği var zaten. velhasılı çok faydalı die içiyordu arkadaşlarım onların göğüsleri zaten büyük. ben de burda okuyunca alıyım dedim. cam şişede ve çekirdekleriyle bereber sıkılmış. narın bi yerinden eksik kalmıyosun. niyeyse bana güvenilir geldi. katkısız olması raf ömrünün kısalığından belli neyse haberiniz olsun die die söyledim göğüs büyütmenin dışında zaten günlük tüketimi faydalı sositososito
canım benim arkadaşlarım da kullanıyor onlardan methini duyarak aldım her gün bir bardak nar suyu tüketmek kalp krizi riskini azaltıyor cildi güzelleştriyor. antioksidan özelliği var zaten. velhasılı çok faydalı die içiyordu arkadaşlarım onların göğüsleri zaten büyük. ben de burda okuyunca alıyım dedim. cam şişede ve çekirdekleriyle bereber sıkılmış. narın bi yerinden eksik kalmıyosun. niyeyse bana güvenilir geldi. katkısız olması raf ömrünün kısalığından belli neyse haberiniz olsun die die söyledim göğüs büyütmenin dışında zaten günlük tüketimi faydalı sositososito
iletişim adresime için kimyahocasi.com adresinden ulaşabilirsinizArkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum nar çekirdeği bulunması tozu konusunda çektiğiniz zorlukların farkındayım nar çekirdeği tozu edinmek içim bana yazarlarsa ihraç ettiğimiz ürünlerden sizlerede ulaştırabilirim saygılarımla hepinize acil şifalar
merhabalar..yazdıgınız dogal nar suyunun adını yazabılır mısınız
şimdiden teşekkurler