Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm birşey degil.
Bende rezene içiyorum kesinlikle cok faydalı.
Yaklaşık 15 gündür rezene ve adaçayını sallama olarak bir kupaya atıyorum böylece tadı daha güzel oluyor biraz da limon sıkıp böylece içiyorum.
cnm bende ayrı ayrı içiyordum sonra aklıma bir fikir geldi neden bir içmeyeyim ki dedim.:jeyyar:
Millet ne buluşlar bulur bir cag kapanır digeri başlar o derece ;benimkisi de böyle işte
Valla bu buluş beni cilalı taş devrine götürür cinsten kabul ediyorum...alkisalkisalkis
Yalnız hem bu şekilde cok kolay oluyor acile içmen falan gerektiginde hemencecik ikisini birden içiyorsun.Tadı da güzel içerken işkence cekmiyorsun...
Cnm ben sallama içiyorum hep...
Bu arada liptonun karışık bitki çayını gördüm misafirlige gittigimde içinde işimize yarayan tüm bitkiler var.
Ben dogadanın alıyordum şimdi başka markanın alıyorum oda bayag çeşitli ama bunları almasaydım liptonun karışık bitki çayını alırdım tadı da güzel deneyin derim...
kızlar küç çok iyi geldi bana yaa maşallah yarım kavanozum bitti bile ayrıca çilek yağıyla masaj yapıorum ve hergün yeşil çay ve nar çayı içiyorum + plates yapıorum
ya arkadaşlar benim umudum kalmadı başlarda birazcık farketti ama sonra gözüme hep aynı gibi geliyo umudumu kaybetmek üzereyim düzenli kullanıyorum ama ...senağlama
selam arkadaşlar ,
5 ay kadar önce her gün 1 bardak nar suyu + 2 hurma+ buz koyma yaptım ha birde onlara güzel şeyler söyledim pozitif düşünce)2 ay kadar ve göğüslerim büyüdü sertleşti çok memnun kaldım sonra ara verdim yoğunluk telaşe falan....ama hala büyükler . şimdi daha daha büyük olsunlar istiyorum nar suyunu 3 gündür içiyorum ve göğüslerimde bir gerginlik var yani etki kesin ediyor
birde göğüslerinizi sürekli soğuk tutun vucut fazla üşüyen organı korumak için etrafını yağ bağlıyor
selam arkadaşlar ,
5 ay kadar önce her gün 1 bardak nar suyu + 2 hurma+ buz koyma yaptım ha birde onlara güzel şeyler söyledim pozitif düşünce)2 ay kadar ve göğüslerim büyüdü sertleşti çok memnun kaldım sonra ara verdim yoğunluk telaşe falan....ama hala büyükler . şimdi daha daha büyük olsunlar istiyorum nar suyunu 3 gündür içiyorum ve göğüslerimde bir gerginlik var yani etki kesin ediyor
birde göğüslerinizi sürekli soğuk tutun vucut fazla üşüyen organı korumak için etrafını yağ bağlıyor
Kızlarr ben ACTİ BREAST KREM(140 TL) kullandım etki etmedi, sonra LONGDA(40 TL) die bir yag aldım aktardan o da etki etmedi şimdi tek umudum çilekle masaj yapıyorum ve küç kullanıyorum nar ı daha sonra denemek istiyorum. fakat hiçbir yöntemde benimki büyüdü diyen cok kişi yok arada 1 2 kişi büyüdü diyor onlara umut baglıyoruz inşalah hepimizin güsel büyük saglıklı memişleri olur :ecrin_bebek:
selam arkadaşlar ,