Bana pskolojik baskıda çok yapıyor beğenildiğimde agrasifleşir. Üniversitede konuşma yapmıstım arabada bana sinirlendi sacını o tarafa bakıp gülümseyip düzelttin falan dedi. Topuklu giydirmez rahat yürü spor giyin yasına yakısmıyo der. Beni hep o anlamdada düşürmeye calısıyor farkındayım.
Bacı sen ne kullanıyorsun, hayırdır?
Topuklu giydirmez nedir, oraya saç düzelttin ne demek?
Bakın hayatım boyunca hiçbir güven anlamında korku yaşamadım.
Gece sokaklarda tek de gezdim, ergen halimle bayağı underground barlarda sarhoş gezdim, yetmedi sokaklarda sabahladım, kafama estiği gibi yaşadım, otostopla şehir değiştirdim, dekolte de giydim vs.
Yine koskoca kadın oldum, evimde yalnız kaldım, usta da geldi, yine arabamla gece 3 demeden gezdim, ettim.
Yani hiçbir zaman herhangi bir endişe duymadan yaşadım.
Ben 1 senedir eve söylediğim yemek siparişini 2 kişilik söylüyorum, güvenlikli bir sitede otururken.
Duracağım büfede başka araba yoksa durmuyorum, bilmediğim sokağa girmiyorum, tenha olan yollardan geçmiyorum.
Eskiden eşime gülerdim, bir keresinde banka görevlisini eve çıkarttırmadı, haber vermiş resepsiyona beni aşağı indirdiler, ne kızmıştım hangi çağda yaşıyoruz ayı mısın sen demiştim, şimdi ben öyleyim.
Anlatabildim mi?
32 yaşımda bugüne kadar korkmamış, başıma bir şey gelir diye düşünmemiş ben, eve gelen sucudan korkuyorum artık!
Biraz siz de sevgilinizden endişe mi duysanız acaba???