• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napmalıyım sevgilimden ayrılamıyorum

Sizce bunlar normal davranislar mi? Santaj resmen ve tehdit. Bunun sevgiyle alakasi yok
Normal bi ilişki nasıl olur o kadar bilmiyorumki hep bi yaşadığımızı normal kıldı. Elalem evleniyo mutlu dediğimde onlar düşünemiyo evlilik mutluluk demek değil. Gibi seyler. Artık oyle özlem duyuyorumki elimden sıkı sıkı tutup evlenelim demesini. Sorumluluktan kaçıyp sanırım eski eşi çok despot ve herşeyine karısırmıs bende evlenince oyle olucam sanıyor heralde. Ayrılınca kendini dusunuyosun diyo bana

Arkadaslar 7 yıllık sevgilim var ayrılmak istediğimi soylediğimde kriz geçirdi resmen. Beni tehdit etti. Aslında seviyorum ama evlilik düşünmüyor bir kızı var eski eşinden ben çocuk yapmak istiyorum evlenmek istiyorum. O yanaşmıyor. 27 yasındayım bütün gençliğim güzel vakitlerimi onunla. Benim derdim huzurlu bi yuvamız olsun o özgürlük peşinde. Napıcam. Ayrılık yaşıyoruz 3 gün sonra evimin önüne geliyor sensiz yaşayamam falan. Sonra ben üsteleyince olmuyo diye çirkinleşiyor. Annenlerle konusurum babana resim atarım gibi çirkin şeyler. Sonra diyorum çok seviyo tutmak için boyle seyler diyo. E neden evlenmek istemiyo o zaman. Boyle çok mutluyuz aslında çekimimiz sevgimiz güzel yaşantımız da. Omzuna ismimi dövme yaptırdı 3 yıl once. Ama. Boyle hayat geçermi. Ne olucak benim duygularım bazen çok Narsist olduğunu düşünüyorum. Hiç bir arkadasıma anlatamıyorum herkes soruyor neden evlenmiyosunuz yeter Artık çok iyisiniz evlenin bende zamanı değil diyorum çocuk isteyince evlenicez diyorum. Ayyy bana akıl verin.
Sizde istyorsunuz gibi o dag kackinini boyle sevimli anlattiginiza gore. Akli selim mantikli bir kadin olsa onun karsisinda. Yiyosa at bakalim resimleri babama bakalim santajdan seni nasil iceri tikiyorum o cocugunun yuzunu bir daha gorebiliyomusn der gecer. Tekmeyi basar.

Normal bi ilişki nasıl olur o kadar bilmiyorumki hep bi yaşadığımızı normal kıldı. Elalem evleniyo mutlu dediğimde onlar düşünemiyo evlilik mutluluk demek değil. Gibi seyler. Artık oyle özlem duyuyorumki elimden sıkı sıkı tutup evlenelim demesini. Sorumluluktan kaçıyp sanırım eski eşi çok despot ve herşeyine karısırmıs bende evlenince oyle olucam sanıyor heralde. Ayrılınca kendini dusunuyosun diyo bana

Bence eski esi bu heriften bosuna bosanmamis. Bu yasadiklariniz normal seyler degil

Hala evlilik diyorsunuz ya...

Sizde istyorsunuz gibi o dag kackinini boyle sevimli anlattiginiza gore. Akli selim mantikli bir kadin olsa onun karsisinda. Yiyosa at bakalim resimleri babama bakalim santajdan seni nasil iceri tikiyorum o cocugunun yuzunu bir daha gorebiliyomusn der gecer. Tekmeyi basar.
Ben ona oyle dedim zaten. At zaten ailem biliyo kendin rezil olursun dedim. Şikayet edeceğimi de söyledim. Et dedi. Kendisi doktor devlet hastahanesinde. İşinden olur yani.

Adam seviyorsa neden evlenmeyi dusunmez?
Koluna adini dovme yaptirmak seviyor anlamina mi geliyor?
Seven tehdit eder mi?
Neden savciliga ya da polise sikayet etmiyorsunuz? Tehdit ciddi bir suc cunku.
Bu adam da sevmiyor. Sevgi ozgur birakmaktir, kolelestirmek degil. Bu adam yalniz kalmak istemedigi icin seni yaninda istiyor. Bu sevgi degil.

Bu cevabına resmen şaşırdım biliyor musun? Eski eşine sormak lazım senin sevgilini.. Biraz kendine gel lütfen bu adamla evlenirsen hayatın kap karanlık olacak. Lütfen uzaklaş bu kişiden annene babana yazık 😔

Bu cevabına resmen şaşırdım biliyor musun? Eski eşine sormak lazım senin sevgilini.. Biraz kendine gel lütfen bu adamla evlenirsen hayatın kap karanlık olacak. Lütfen uzaklaş bu kişiden annene babana
Yani tüm mesajlar ona karşı resmen. İnsan mantıklı düşünemiyor ilişkide belki sizlerde yaşadınız. Ben yakın arkadaslarıma bile anlatamadığımı burdan fikir almak için anlattım. Teşekkür ederim.

Dövme yaptırmak sevgi gösterisinden başka bişey değil batsın onun sevgisi sizi tehtit ediyor ve siz hala bu adamla kart horozla böyle bir gavatla nasıl evlilik düşünürsünüz. İlk tehtit eder sonra şiddet sonra cinayet daha bugün sırf reddetti diye 19 yaşında bi genç kız öldürülmedimi kendinize gelin. Gidin polise ifade verin şikayetinizi belirtin sessiz kalmayın

Dövme yaptırmak sevgi gösterisinden başka bişey değil batsın onun sevgisi sizi tehtit ediyor ve siz hala bu adamla kart horozla böyle bir gavatla nasıl evlilik düşünürsünüz. İlk tehtit eder sonra şiddet sonra cinayet daha bugün sırf reddetti diye 19 yaşında bi genç kız öldürülmedimi kendinize gelin
Yaa benim acımdan baksanıza biraz sevdim ki onca yıl mutlulukla yanında oldum. Çirkin yüzü ayrılmak istediğimde cıktı. Boyle bir yüzüyle karşılaştım. Şaşkınım çaresizim.

Hala evlilik düşünmenize ne demeli 😑
Adam diyorum ama mecburiyetten sizi çirkin bir şekilde tehdit ediyor siz evlilik diyordunuz.

Eski eşi boşunadır boşamamis kendisini. Kadına despot demiş birde kimin despot, zorba olduğu ortada görmek isteyene.

Son düzenleme:
Back