• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napmalıyım sevgilimden ayrılamıyorum

Adımı dövme yaptıran bir erkekten boşanırdım, net😂
Bu kadınlar hangi arabesk filmlerden etkileniyorlar böyle, vallahi anlamıyorum.
Yaaa oyle arabesk biri değil :) cocugu ve benim adımı yazdırdı. Hatta yazdırırken ayrılsak bile sen hep kalıcaksın yaşadıklarımıza saygı demişti.

Yaa benim acımdan baksanıza biraz sevdim ki onca yıl mutlulukla yanında oldum. Çirkin yüzü ayrılmak istediğimde cıktı. Boyle bir yüzüyle karşılaştım. Şaşkınım çaresizimasi
Asıl ayrılmak istediğinizde ki tavrı önemli değil mi?
Neredeyse hergün, ayrılmak, boşanmak, bir ilişkiye başlamak istemediği için bir kadın öldürülüyor bu ülkede.
Bunu yapanların çoğu sevgiliniz kafasında malesef.

Çaresizlik kısmı nerede ve neden?
Niye çaresiz hissediyorsunuz, mecbur musunuz ona?
Ben mecbur değilim ama alıstım düzenimiz olustu. Sanki onu bırakırsam ortada bırakıcakmısım gibi ihanet gibi olucak. Oda benim bırakmamı istemiyorsa benimle güzel bir hayat kursun o zaman. Boyle bi ikilem

Yaa benim acımdan baksanıza biraz sevdim ki onca yıl mutlulukla yanında oldum. Çirkin yüzü ayrılmak istediğimde cıktı. Boyle bir yüzüyle karşılaştım. Şaşkınım çaresizim.
Eğer size tek bir dayatma daha yaparsa direk koşun polise ve adam 40 yaşında hiç sağlıklı insan hareketleri değil bunlar

Ayrılık konusunu kapattık 10 gün oldu. Ama ben duramıyorum hiç bişi yokmus gibi davranamıyorum. Hakettiğim hayat var ve onun yüzünden kaçtığını hissediyorum

Gençsin güzelisindir de. Niye zamanını evlilik istemeyen evlilik istese çocuk istemeyen biriyle geçiriyorsun? Seninle tertemiz ilişki kuran birisi çıkar karşına.
Hadi evlendiniz gerçekten seni böyle çirkince tehdit eden insanla mutlu olabilir misin? Ki evlenince perde arkası daha net görünecek.

Buradaki insanların yorumlarını iyi oku. Herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor. Ayrılıyorum de geç yol ver gitsin.

Ayrılık konusunu kapattık 10 gün oldu. Ama ben duramıyorum hiç bişi yokmus gibi davranamıyorum. Hakettiğim hayat var ve onun yüzünden kaçtığını hissediyorum
Sizi tehdit eden adamla ayrılma konusunu kapattınız demek 👏👏👏

Ben mecbur değilim ama alıstım düzenimiz olustu. Sanki onu bırakırsam ortada bırakıcakmısım gibi ihanet gibi olucak. Oda benim bırakmamı istemiyorsa benimle güzel bir hayat kursun o zaman. Boyle bi ikilem
Sizi lütfen bıraksın ki ‘hayatınız’ olsun.
Bu yaşadığınız güzel bir aşk, sevgi, saplantı vs vs, her ne ise öyle kalsın.
Giden 7 sene olsun, koca bir ömrünüz size kalsın.
Karşınızdaki insan normal değil, doktor olması psikopati belirtileri gösterdiği gerçeğini değiştirmiyor.
Tehlike sinyalleri çokça mevcut.
Bugüne kadar hepimiz ayrıldık ama soralım kaçımız tehditle karşılaştı, siz sadece evliliğe takılmışsınız da adam size iyilik yapıyor, farkında değilsiniz.

Ya siz gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz. 40 yaşında adam adam olamamış kalkıp sizin mahrem şeylerinizi babanıza göndermekle tehdit ediyor dizde kalkmış hala evlenelim diyorsuuz
Siz ŞÖYLE SİRKELENENİDE BİR KENDİNİZE GELİN,naptıysanız artık nasıl bir dua aldıysanız yada Allah’ın sevdiği bir kulusunuzki adam bu kadar manyakken sizinle evlenmiyor aynı şekilde 7 sene bağımlı bir mala hayatımı adayıp evlensin benle diye ayakklarına kapanan biri olarak şöylüyorum allah kurtarmış beni.Sizde bi an önce bi psikologa gidip yardım alın hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz çünkü.

Bence daha fazla eline koz vermeden ayrıl lütfen.. Haberlerde kadın cinayetleri, tecavüzleri vs görüyoruz. Bu adam senin kabusun olacak kesin ve net...

Gençsin güzelisindir de. Niye zamanını evlilik istemeyen evlilik istese çocuk istemeyen biriyle geçiriyorsun? Seninle tertemiz ilişki kuran birisi çıkar karşına.
Hadi evlendiniz gerçekten seni böyle çirkince tehdit eden insanla mutlu olabilir misin? Ki evlenince perde arkası daha net görünecek.

Buradaki insanların yorumlarını iyi oku. Herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor. Ayrılıyorum de geç yol ver gitsin.
Bana pskolojik baskıda çok yapıyor beğenildiğimde agrasifleşir. Üniversitede konuşma yapmıstım arabada bana sinirlendi sacını o tarafa bakıp gülümseyip düzelttin falan dedi. Topuklu giydirmez rahat yürü spor giyin yasına yakısmıyo der. Beni hep o anlamdada düşürmeye calısıyor farkındayım.

Valla bende okusam oyle derdim ama yaşayınca farklı boyle özet geçtiğime bakmayın. Bende çaresiz hissediyorum. Ayrıca tüm ailesi beni tanıyor sanki ayrılırsak o rezil olucak ailesine diye ayrılmıyoruz diye düşünüyorum bazen
Bacım saf misin taklit mı bu caban? Adam nikahlı karısından bir tane de çocuğu varken boşanmış elaleme rezil olmamış, seninle ayrıldı diye rezil olmaktan mı korkacak?
Kırk yaşında adamla ne işin var,çiçek gibi gencecik kızsın. Üstelik adam senin başkasıyla olma ihtimalinde bile cildirip seni tehdit eden,şantaj yapan insan. Bu manyaklik aşk mı sence??? 'benden ayrılırsan hayatını mahvederim' içerikli cümleler kuran adam yarın ondan ayrılırsan seni öldürmekle bile tehdit edebilir. Hatta her gun erkek şiddetinden olen kadınlar gibi bunu uygulamaya da geçirebilir.
Aç gözünü, kurtul şu gerizekalidan

Sey kafasi evlenmeyelim boyle rahat bide daha once evlenmis cocuk yapmis deneyimlemis senin beklentilerini gormezden geliyo ozgur bi yandan yani sevgilisi olsada ama diger yandan baskasiyla olamazsin bitemez benimsin hele ailene foto yollama tehditi sevmek degil yani ne bilim takinti gibivs vs hic saglikli degil yahu

Umarim sıkıntı yasamadan güzel bi karar verirsin ve uygulayabilirsin. 40 yasinda adamda olgun olur yani ne bilim sonucta isteklerin var yapamiyosan niye ayriligi kabullenmiyosun

Sey kafasi evlenmeyelim boyle rahat bide daha once evlenmis cocuk yapmis deneyimlemis senin beklentilerini gormezden geliyo ozgur bi yandan yani sevgilisi olsada ama diger yandan baskasiyla olamazsin bitemez benimsin hele ailene foto yollama tehditi sevmek degil yani ne bilim takinti gibivs vs hic saglikli degil yahu

Umarim sıkıntı yasamadan güzel bi karar verirsin ve uygulayabilirsin. 40 yasinda adamda olgun olur yani ne bilim sonucta isteklerin var yapamiyosan niye ayriligi kabullenmiyosun
Olgun biri arkadaslarıma anlatsam bu adam boyle yapmaz derler. Bu hafta korona dolayısıyla dedem yanımda gorusemicez her ihtimale karşı kendisi hastahanede calısıyor . Yüzyüze gidip konuşmam daha mantıklı dedemi gönderince.

Seni tehdit eden biri seni sevmiyordur, dahasi tehlikelidir. Boyle biriyle 7 yil gecirmis olmaniza inanamadim. Adam evlenmeyi dusunmuyorsa daha erken bitirseydiniz keske.
Tehditlerine pabuc birakmayin. En fazla babaniz ogrenir yani, yagmurdan kacarken doluya tutulmayalim.

Arkadaslar 7 yıllık sevgilim var ayrılmak istediğimi soylediğimde kriz geçirdi resmen. Beni tehdit etti. Aslında seviyorum ama evlilik düşünmüyor bir kızı var eski eşinden ben çocuk yapmak istiyorum evlenmek istiyorum. O yanaşmıyor. 27 yasındayım bütün gençliğim güzel vakitlerimi onunla. Benim derdim huzurlu bi yuvamız olsun o özgürlük peşinde. Napıcam. Ayrılık yaşıyoruz 3 gün sonra evimin önüne geliyor sensiz yaşayamam falan. Sonra ben üsteleyince olmuyo diye çirkinleşiyor. Annenlerle konusurum babana resim atarım gibi çirkin şeyler. Sonra diyorum çok seviyo tutmak için boyle seyler diyo. E neden evlenmek istemiyo o zaman. Boyle çok mutluyuz aslında çekimimiz sevgimiz güzel yaşantımız da. Omzuna ismimi dövme yaptırdı 3 yıl once. Ama. Boyle hayat geçermi. Ne olucak benim duygularım bazen çok Narsist olduğunu düşünüyorum. Hiç bir arkadasıma anlatamıyorum herkes soruyor neden evlenmiyosunuz yeter Artık çok iyisiniz evlenin bende zamanı değil diyorum çocuk isteyince evlenicez diyorum. Ayyy bana akıl verin.
Son olarak Siz bence destek alın olmayınca çirkinleşen, tehtit eden zorbalıkla ya benim ya kara topragın olacaksın mantıgında olan bir hıyarla açık yazayım şu hayatta bir gün yüzü görmezsiniz evlenir gelir burda 2.3. Konuları açarsınız şiddet gördüm neyapmalıyım boşanmak istiyorum ama beni öldürmekle tehtit ediyor da dersiniz. Burda kazen abinin bi paylaşımı var burdaya burda bi üye boşanma davası açtıgı kocası tarafından öldürüldü üstelik annesiyle beraber dünya güzeli bi kadın konularıda var açın okuyun
Diyeceklerim bukadar

Back