- 1 Ağustos 2019
- 338
- 369
- 33
- Konu Sahibi Ozgurlestik
-
Ya tehdit şöyle bizim ozel resimlerimizi babama atmak. Yada sen kimseyle olamazsınSizce seven biri santaj yapar mi güzel
Çocuğun ve sevgilinizin yaşları kaç?Arkadaslar 7 yıllık sevgilim var ayrılmak istediğimi soylediğimde kriz geçirdi resmen. Beni tehdit etti. Aslında seviyorum ama evlilik düşünmüyor bir kızı var eski eşinden ben çocuk yapmak istiyorum evlenmek istiyorum. O yanaşmıyor. 27 yasındayım bütün gençliğim güzel vakitlerimi onunla. Benim derdim huzurlu bi yuvamız olsun o özgürlük peşinde. Napıcam. Ayrılık yaşıyoruz 3 gün sonra evimin önüne geliyor sensiz yaşayamam falan. Sonra ben üsteleyince olmuyo diye çirkinleşiyor. Annenlerle konusurum babana resim atarım gibi çirkin şeyler. Sonra diyorum çok seviyo tutmak için boyle seyler diyo. E neden evlenmek istemiyo o zaman. Boyle çok mutluyuz aslında çekimimiz sevgimiz güzel yaşantımız da. Omzuna ismimi dövme yaptırdı 3 yıl once. Ama. Boyle hayat geçermi. Ne olucak benim duygularım bazen çok Narsist olduğunu düşünüyorum. Hiç bir arkadasıma anlatamıyorum herkes soruyor neden evlenmiyosunuz yeter Artık çok iyisiniz evlenin bende zamanı değil diyorum çocuk isteyince evlenicez diyorum. Ayyy bana akıl verin.
Ve sen bu adamdan vazgeçemiyorsunYa tehdit şöyle bizim ozel resimlerimizi babama atmak. Yada sen kimseyle olamazsın
Yalniz ona seven adam denmezAnnenlerle konusurum babana resim atarım gibi çirkin şeyler.
Ya tehdit şöyle bizim ozel resimlerimizi babama atmak. Yada sen kimseyle olamazsın
Valla bende okusam oyle derdim ama yaşayınca farklı boyle özet geçtiğime bakmayın. Bende çaresiz hissediyorum. Ayrıca tüm ailesi beni tanıyor sanki ayrılırsak o rezil olucak ailesine diye ayrılmıyoruz diye düşünüyorum bazenŞunu 17-18 yaşında biri yazsa hadi yaşına verelim diyeceğim de 27 yaşında biri yazıyor ya
Ya tehdit şöyle bizim ozel resimlerimizi babama atmak. Yada sen kimseyle olamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?