• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napmalıyım hiç bilmiyorum

serap3234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
8
-1
1
31
Merhabalar benim bi derdim var . Patronum ilk işe başladığım zamanlarda hep iltifat ediyordu ama ben karşılık vermiyordum bu da aslında ona karşı bişey hissetmediğimiz ve biraz odunum Birgün çalışırken gene bana seslenip bişeyler söylemiş bende işe odaklanmıştım duymadım sonra bana işe odaklandığın gibi az da bana ilgili ol demişti. Onun atölyesindeki arkadaşlarımla konuşmamı istemiyordu açıkça söylüyordu denk değilsin onlarla ne işin var felan diyordu .Arada gelip çok düşüncelisin sevigilini mi düşünüyorsun diyordu .Neyse bi zaman ilgiliydi benden karşılık almayınca pes etti ama bu sefer de bana öyle kötü davranmaya başladı ki diğer işçilerine bişey demiyordu ama benim en ufak hatam da kıyameti koparıyordu ve bunaldım bende bıraktım işi. Başka yere başladım bu başladığım yeri de beğenmedim tekrar eski patronumu aradım gelmek istediğimi söyledim o da yemek ısmarlarsan gel felan dedi ama ses tonu konuşurken resmen beni özlediğini hissettiriyordu bana ve hoşuma gitti bi de numaramı silmiş sordum evet sildim dedi. Ama bi çok arkadaşım orada girip çıktılar hiçbirinin numarasını silmemiştir biliyorum sadece benim numaramı sildi. Bi de hepsini zamana göre ihtiyaca göre arayıp tekrar çağırdı ama beni çağırmadı. Sizce bana özellikle niye böyle davranıyor olabilir kafam çok karıştı bu arada bayramdan sonra tekrar başlıcam yanında

Hayır karşılık vermek değil .o zamanlar bişey hissetmiyordum sonradan çıkınca oldu . Ama onun yaklaşımına karşılık verip vermemek de kararsızım ne yapsam daha doğru olur bilmiyorum
İşveren-çalışan ilişkisi böyle olmamalı.Yerinizde olsam uzak dururdum.

Tam kullanıp atan tipte bir insan,bunu da gizlemiyor yani bağırıyor. Eğer sonra pişman olmak istemiyorsanız saçma sapan ilgisine kanmayın.

Back
X