Napıcam bilmiyorum :(

Bu ne yaaa para, para, para... Sevdiğimle 4.yılımıza gireceğiz bana hiç para konusu açmamıştır. Tuhaf geldiler ailece.

Yaşınızda çok küçük değilmiş amaBu kadar kısa sürede tanıdığınız bir insanla öpüşmek bana saçma geldi.Kaldı ki ilk tanıdığınız andan itibaren şüphe duyduğunuz bir kişiyle.Demek ki boş bir anınıza geldi. size tanışır tanışmaz maaşınızı soran ve hemen öpmek isteyen bir bey var.ALARMMM!!! tehlikeli bir durum bence.Araya mesafe koymanız tavsiye olunurBana kalırsa hemen uzaklaşın derim

Ben uzun zamandır tanıdığım sevgilim bile olsa açık açık maaş, malk mülk sormaya
çekinirdim yahu yanlış anlaşılır mıyım diye.

Ne rahat adamlar var..

canım enden sana tavsiye kesinlikle acele etme ve iyi tanımadan yuzuk taktırma sonra insam cok pişman olıuyo bunu yaşadım için soyluyorum sana kesinlikle sevgısınden karakterinden emin olana kadar taktırma .acele etmesinler o olmazsa başaksı olu yani. mesleğin dfe varmiş elinde iyi düşün

canım böyle bir olay bizim başımızada geldi birkaç yıl önce.
allah şükür bizimde maddi durumuz iyi ve günlerden bir gün ablama bir görüce geldi ve erkekte gelmişti anası,babası,ablasıyla beraber.neyse ben öylesine dolanıyorum ortalıkta.annem mutfakta ve bir baktım oda ne.bu esas oğlan (eş adayı) gitmiş mutfağa ve perdeyi çekmiş camdan bahçeye bakıyor ve bu sırada anneme "teyze bu bahçedeki küçük ev ne için? kimse yaşıyor mu o evde? falan diye sordu.annemde cevap vermedi doğal olarak.çok saygısız bir haraketti yaptığı.sana ne be adam.ne o şimdiden bu evlere göz mü diktin ne? diye geçirdik içimizden.neyse bu geldi oturdu bir baktık ablası odaları geziyor.kısacası saygısız ve paragöz bir aileyle karşı karşıyaydık.ne mi yaptık tabi ki def ettik gittiler.
onlar ablamla değil,ev,para için evlenmeye gelmişlerdi.reziller.
şimdi bu sizin anlattıklarınız beni birkaç yıl eskiye götürdü ve bende yaşadığımız bu anıyı sizinle paylaşayım dedim.
heran herşey olabilir yani.malesef günümüzde bazı erkek aileleri bir kızın ailesinin maddi durumunun yerinde olduğunu gördüler mi kimse bu fırsatı kaçırmak istemiyor.o yüzden sakin kafayla düşünün bunu.sonda pişman olmayın.
para,para demeleri hiç hoş değil.

Bencede sözlenmeyin ..

Cok aceleye gerek yok ..

Pisman olursun ..

Akıl da yokmuş. Öğretmen olan biri niye karşısındaki de öğretmense maaşını sorar. Çok çok senden fazla ek ders alıyordur. O da çok fark etmez. Niye niyetini safça belli edersin. Ama iyi olmuş yaptığı siz de iyiki yol vermişsiniz.

Maaş soran erkeğe adam denmez, sağlığı iyiyken mesleği de varken baba parası yemekten bahseden biri de gözümde asalaktır. Bu adamın sokaktaki çöp kutusu kadar değeri yok. Kusura bakmayın ağır konuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…