Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitirdim tek bir mesajla "bir daha gorusmeyelim " ama niye gözlerim dolu dolu
kızlar yardım edin napacağımı bilemiyorum .15 gün önce bana bir görücü geldi;annesi ve aracı olan kadın(aracı olan kadını tam anlamıyla tanımıyorum) ve beğendiler beni oğlumuzu bi getirelim dedi annemde tamam dedi.Ertesi gün annesi,kuzeni(teyzesikızı) ve bu çocuk geldiler çıktım hoşgeldiniz dedim kahve yapmak için mutfağa gittim biraz zaman geçti kuzeni işte bu ev sizin mi falan filan diye konuşmaya başladı (maddi olarak durumumuz iyidir bu cazip geliyo çoğu kişiye zaten ,onlarında durumu kötü değil orta halliler yani babası emekli ve bi evleri var).bi annesi soruyo,bi kuzeni soruyo maddi olarak neyimiz var onları anlamaya çalışıyolar ama çocuk hiçbişey sormadı ALLAH var ,o kadar sinir oldum ki ama anlatamam (bana gelen görücülerin nerdeyse hepsine bu cazip geliyo ( .her neyse mal varlığımızı tam anlamıyla öğrendiler ,giderken telefon numaramı istediler annem verdi numaramı.Bunlar gittikten sonra anneme de söyledim çok rahatsız oldum sanki bunlar için bana gelmişler diye annemde ''bi görüş kızım kafa yapınız uymazsa yok dersin''dedi.
Akşam mesaj attı her neyse mesajlaşmaya başladık çok konuşkan biri,bir hafta mesajlaştık ama ara ara tartıştıkta ve nihayet bir hafta sonra dışarda buluştuk yemeğe gittik.(bende öğretmenim o'da öğretmen,benden 6 yaş büyük.)okuduğu okuldan, işinden,falan bahsetti bende ona bahsettim (28 yaşında ataması yapılmış ve 7 yıllık öğretmen,bi bölümü okumuş bitirmiş sonra başka bi bölüm yazmış onuda 4.sınıftayken bırakmış ataması yapılınca.)Laf arasında ben atanmayı düşünmüyordum ''baba parası yemeyi seviyordum çünkü''dedi.Her nekadar bu laf kafamı kurcalasada görüşmeye devam ettik.Birkaçgün sonra tekrar buluştuk ve sinemaya gittik,bi kafede oturduk bol bol sohbet ettik bana ''nekadar maaş alıyosun ''dedi.Bende bi öğretmen maaşı nekadar sa o kadar alıyorum dedim.sen nekadar alıyosun dedim benden 100 lira aşağı alıyo .Israrla bi söz keselim,sözlenelim demeye başladı .senin abilerin var baban var dışarda bizi elele görürlerse ne deriz diye.bende seni biraz tanımak istiyorum dedim.konu hergün kapanıyo ertesigün tekrar açılıyo ''sözlenelim''.Ben seni tanımak istiyorum diyince tamam bir daha sen nişanlanalım sözlenelim diyene kadar konuyu açmıycam dedi.
VEEEE ertesi gün annesi ve halası geldi bize haftaya aramızda bir söz keselim diye annemde bişey demedi bende diyemedim ama kafam çok karıştı''ben ısrarla tanıyalım birbirimiz derken onların böyle acele etmesine anlam veremiyorum''.ona karşı boş değilim yanında çok mutluyum elbette bende Sözlenmek nişanlanmak istiyorum ama kafamda bazı şeyler oturmadı(en önemliside beni ben olduğum için mi istiyo mal mülk için mi)