• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam bilmiyorum :(

Adam resmen para pesinde.

Insan hoslandigi biriyle bulusunca nasil bir insan tanimaya calisir once, bu herif dimdirek para sormus, daha kendini nasil belli etsin. kac, kac, kac diyorum.

Hayir madem ailecek para pesindeler, insan bu kadar belli etmez be. Misafirlikte caktirmayalarmis bari. Kendi durumlari da kotu degilmis ki, bu aclik nedir cozemedim. Herifin meslegi, geliri de var, acgozlulukten fuhusa yonelmis resmen.

Mesela kuzenimin esi de para pesindeydi ama kiz cok uyanikti(.Dayim cok zengin.) Asla agzina para lafi almadi, hicbir sey istemiyorum ayaklarindaydi. Alttan alttan gitti yani, para avciligi da boyle yapilmali zaten.

yani ailesi de, kendisi de hem ac, hem de bunu ilk etapta belli edecek kadar salak.

Ben çok büyük bir salaklık yaptım ama :KK43: öpüstüm çocukla
Bak simdi.
Hem ilk gunden anlamissin paragoz olduklarini hem de opusuyosun adamla, madem kendini biliyosun zzorunlu hissediceksin opustukten sonra ndden olayin sonucunu dusunmuyosun.

Opusunce evlenmek zorunda ddegilsin ayrica.

1 hafta konusma surresinde tartismayi nasil basardiniz ki
sizinki cicim ayinda kavga eden evli çiftler gibi olmus hatta daha beter ..
buna yol verin, bi dahasinada maddi avrliginizin hepsini soylemeyin, noter tasdiki istemiyolar herhalde

Bence adam evlenip karı parası yemek istiyor baksana :KK53:

tam bir parazit

evlenmeden önce baba parası evlendikten sonra karı parası

biraz sakıncalı gibi soru işaretleri var...kendi babanı ye eşin babasını ye eşi ye ...böyle olmaz ..gitsin evlenmesin kend başının etini yesin...

Konu sahibi haline gerçekten üzülmüştüm fakat öpüştüm filan deyince işin rengi değişiverdi,

olan olmuş madem yaptın bir hata daha devam etme bitir

konu sahibesi çocukda ahkli
sen opusunce oda yesil isik yaniyor yam gaz devam demis annesini gondermis soz için
Alalhdan sadece opsumsun ( insalalh ileriisi yokdur )
sizin mal varlgiini bende çok merak ettim sen anlatinca

Back