Napıcam bilmiyorum :(

aynen öpüşmek hata fakat bunu devam ettirmen daha büyük bir hata hiç vakit kaybetme bitir bu çıkar ilişkisini

amin ,

nerede bende o kadar para nerede bende o kadar yüksek hormon
Yaptığın çok ayıp gerçekten yorum yapmak zorunda değilsin ama ben sana Dua edicem bizde olanın 10 mislini versin diye (benim yaşadığı mı ancak o zaman anlarsın) ((( Gerçek ten seni seveni sevmeyeni ayırt edemiyor insan

Bunda alınacak bir durum yok konu sahibesi senin malında paranda gözümde yok şükür

ben elimdekiyle yetinmesini bilirim .

ayırt edemyor diyorsun da burada yazdıklarından niyetini anladığın apaçık ortada

ediceksin bunun paraylailgisi yok gözlemle ilgili karşındakinin ne dediklerini beyninde süzüceksin...

seni mi istiyor paranı mı bunun ayrımını yapıcaksın daha sen adamın ne olduğunu fikri ne zikri ne bilmiyorsun ve adama tanımam gerek seni diyorsun ...

bide öpüyorsun...kusura bakma ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Oldu bittiye getirecekler resmen. Ne kadar terbiyesiz insanlar. O mal mülk diye laf arayan kuzen tek başına iş yapmıyordur emin olun. Sana maaşını soran görgüsüz de baba parası gibi, senin paranı yemek hesabında muhtemelen.

Hepsini geçtim de , siz tanımadığınız insanları niye görücü diye eve alıyorsunuz anlamadım. Okumuş etmiş insanlarsınız, önce oğlanla dışarı da buluşun, vakit geçirin, oluru varsa aileler tanışsın. Ne böyle manavdan meyve seçer gibi, kız görmeye geliyorlar? Bir de oğlanı da getirmemişler, önce onlar sizi beğenecek!! Pfff

Opustunuz diye evlenmek zorunda değilsiniz ama çocuk bundan umutlanmis belli ki, yoksa sizin israrla birbirimizi taniyalim demenize rağmen annesini söz keselim diye gondermezdi

Keşke çocuğu tanimadan opusmeseydiniz ama olan olmuş, bunu tekrarlamazsaniz iyi olur bence

Ayrıca o da ogretmense ne diye maasinizi merak ediyor ki sizin ek derslere mi gözünü dikmis , çok kaba bence sormasi

Bence çocukla konuşup bitirin ama öpüşme konusunda tavri ne olur onu iyi kestirin, sonradan saçma durumlar yaratmasin

Ben bekarken eşimden daha çok maaş almama rağmen evlenince eşim çalışmami istemedi bana senin maaşın değil güler yüzün lazım demişti ve hiçbir zaman da (5yıl görüştük) maaşımi sormadı

Arkadaslar ben hatamı kabul ediyorum salaklık ettim farkındayım sevgiye aç demiş biriniz bana .heralde beni en iyi bu cümle anlatıyor yaş oldu 30 ama gerçekten beni seven biri olmadı belkide oldu ben görmedim .çevremde kimseye anlatamadım herşeyiyle bu durumu nasıl anlatayım ki .yinede fikir verdiğiniz için teşekkür ederim

benim ailemin durumu gayet iyiydi
ama eşimle hiç acaba bu yüzden mi evlenmek istiyor düşüncesi aklımın ucundan dahi geçmedi
sizin geçmişse vardır bir hikmeti
ya onlar ya da siz para takıntılı olabilirsiniz

burayı biraz takip edin
aşkından deli olan adamların dahi evlendikten sonra ne hale gelebildiklerini görün
sizin durumunuzda belli ki aşk falan da yok ortada
bana kalırsa kaçarak uzaklaşın derim
ama yapacağınızı sanmıyorum
çünkü daha önce hiç gerçekten sevilmediğiniz için, o duygunun ne kadar önemli bir ihtiyaç olduğunun farkında değilsiniz

benim ailemin durumu gayet iyiydi
ama eşimle hiç acaba bu yüzden mi evlenmek istiyor düşüncesi aklımın ucundan dahi geçmedi
sizin geçmişse vardır bir hikmeti
ya onlar ya da siz para takıntılı olabilirsiniz
Çok sanslisin benim tanıştığım nerdeyse herkes bunu soruyor. Şuyunuz Şuyunuz varmış, birikimin var mı .beni gerçekten seven biri olsa heralde şüpheyle yaklasicam

Canım, yazılanları okudum ve bende herkes gibi o adamın para için acele ettiğini düşünüyorum. Şöyle ki adam ilk başta para soruyorsa, daha seni tanımadan hemen evlenmek istiyorsa( ha hemen aşkından gözü kör olmuşta olabilir) bunlar bana inandırıcı şeyler gelmedi. Herkeste bu görüştü. Sende öğretmensin, yaşın 30 az çok bazı şeylerin farkındasındır. Bununda farkında olman lazım. Tamam sevgiye aç olabilirsin ama paraya aç olan bir insan sana bunu vermez!!! Sakın acele etme...

bak görümceme aynısı oldu...adam megerkayıbabanın parasımda gözü varmıs neyse vevlendiler 2 de cocukları oldu bu adam basladı bize v verin mias verin diye kayınpeer e goz yok olmayacağını anlayna kaını bosadı 2 cocukla bıraktı.dikat edin derim..

Bitirdim tek bir mesajla "bir daha gorusmeyelim " ama niye gözlerim dolu dolu

Valla sekerim,gorucu yerine kendi tanistigin insanlara ne dersin ? Gorucu usulu yapacaksaniz bile, once sen adamla tanis, konus aileler tanismadan once. ve tanistiginda maldan paradan asla soz etme. Soran olursa da ailenden kesinlikle para almayacagini, maasini getirecegini soyle.

uzulme canim kardesim, zaten bu adamdan ilgi, sevgi gordun mu ki? Bir sey kacirmiyorsun merak etme. Allah en hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…