Napıcağımı bilmiyorum:(

sakura21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
73
106
43
30
kızlar ben yurtdışında yaşıyorum yani buraya ikinci bir üniversite okumak için geldim
Türkiye'den Bir aile dostumuz seni biriyle tanıştırcam ikiniz çok benziyorsunuz uygun vaktiniz olunca yüzyüze görüşün dedi( o başka ülkede ben sınır ülkedeyim aramızda 4 saat mesafe var ) bende tamam dedim bana telefon numarasını verdi biz facetime la görüştük ve ben her ne kadar canlı görmesem de gerçekten çok etkilendim yani sanki çok eskiden beri tanıdığım birisiyle yıllar sonra konuşuyormuş gibiydim
O da aynı şeyleri hissetmiş gidip dostumuza anlatmış ben aile dostumuzu aradığımda bana o söyledi bunları senden çok etkilenmiş vs
Her neyse biz vize almaya çalıştık ya ben gidecektim ya o gelecekti ayarlamaya çalışıyorduk görüşmeyi ama sıkıntılar çıktı süreç uzadı vs
Şimdi o vize aldı buraya gelicek beni görmeye ve biz 3 buçuk aydır neredeyse her gün facetime la konuşuyoruz neredeyse hiç mesajlaşmadık ya da sesli arama bile yapmadık , ilişkimiz de gerçekten hem samimi hem biraz resmî ( öyle aşkımlı sevgilimli filan değil aynı zamanda samimi çok güzel bir dozu var bana göre )
Gelgelelim o şimdi buraya gelicek ya okulu filan da buraya taşımaya karar verdi kardeşleri de geldi yanına okul için şimdi sürekli kardeşlerini düşünüyor çok stresli hem taşınma işi tüm bunları ayarlama vs her şey onun üzerinde evinden ayrıldı ( iki arkadaşıyla kalıyordu) bir aile dostunun yanına taşındılar kardeşleri geldiği için o yüzden sürekli telefon edemiyor yanında hep birileri oluyor
Haliyle bende biraz trip yapıyorum aramayıp sormadığı için yani hadi arayamıyorsun güzel bi günaydın yaz mesela ölür müsün iyi geceler yaz mesela ama yok odun söyleyince de diyor ki vaktim olur olmaz seni arıyorum mesajlaşmayı sevmiyorum diyor
Neyse biz bu durumlar yüzünden bir haftadır filan sürekli tartıştık her şey üstüme geliyor sen de üstüme geliyorsun diye bana çemkirdi telefonu kapattı sonra bana bağırdığı için gece kalp göndermiş. Ben hiç cevap vermedim bir gün boyunca sonra aradı barıştık
Benim kafama şu an şu takılıyor ve gerçekten objektif bakış açısı istiyorum kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
Bizim şu an böyle güzel günlerimiz olması gerekmiyor mu yani insanlar tanışma evrelerinde böyle mi olur ? Ki zaten iyiydi aramız ama o aşırı realist bi tip ben biraz dıygusalım . Aradığında anlatıyor napıcağımı bilmiyorum çok stresliyim vs vs
Sabah güüünnayyyyydııınnn yazdım gördü cevap vermedi ölür mü yani cevap verse günaydın yazsa
Ama şimdi akşama arar niye cevap vermedin desem müsait olur olmaz seni aradım dicek ya ben beni aramanı beklemiyorum ki istersen beş gün arama ama insana cevap ver ya
Bu erkekler neden böyle hödük? Ya da benimki mi böyle hödük
Bi de diyor ki biz olur da evlenirsek birbirimize bağırcaz da kavga da edicez ağlayacağız da bunlar hayatın olağan şeyleri ben sana hiç numara yapmıyorum diyor
Şeytan diyor bırak komple görüşmek istemiyorum de kestir at bu hödükle uğraşmaya değmez
Ben mi fazla takıyorum kızlar ya
Ya da ben nasıl davranmalıyım hem çok şımartmak istemiyorum sonuçta hiç görmediğim birisine de aşırı sevgi dolu davranamam hiç takmasam mı napsam bilmiyorum

Hic gormedigin biriyle neden sevgili oldun ki?
Sevgili gibi değiliz normal arkadaş gibi konuşuyoruz ama tabiki evlilik amacıyla tanıştırıldığımız için ve birbirimizden hoşlandığımız için bi samimiyet de var ben mi çok samimiyet istiyorum nasıl davranmalıyım kestiremiyorum sadece

Olsun yine de bu sekilde olmamali. El kol yuz ifadesi mimikler onemlidir hem ne biliyorsun belki adamin yemek yiyisini begenmeyeceksin? Bence azicik mantik devreye girsin derim

Olsun yine de bu sekilde olmamali. El kol yuz ifadesi mimikler onemlidir hem ne biliyorsun belki adamin yemek yiyisini begenmeyeceksin? Bence azicik mantik devreye girsin derim
Yani hiç takmamalı mıyım ? Zaten resmiyetimiz önce bi birbirimizi görelim sonra gidişata karar veririz gibi konuştuk hep , ama o böyle hödük hödük davranınca benim hepten kestirip atasın geliyor şimdiden böyle davranan insanla niye bile bile lades diyeyim diyorum ama bir yandan aile yapımız kafa yapımız gerçekten çok uyuşuyor o yüzden yabana da atamıyorum

bence bı sans ver dgru syluyor hayatın gerveklerı kavga gurultude olacak uzun mesafe ılıskısınde kendını olmadıgı gıbı gstermesı gayet kolayken oldugu gıbı davranmıs hos hıc grmedıgı bırı ıcın okulunu tasıması kardeslerını bırakmayı dusunmesı tereddut sebebı

Bence tum bunlari unutun.
O geldiginde sifirdan baslamis gibi olursunuz cunku yuzyuze olacaksiniz.
Ha o zamanda sorunlar bitmezse baslamadan bitirin.

Yok benim için taşımıyor okulu, orda vizesi sıkıntılı ve buraya öğrenci vizesi var bir de burda çok iyi okullar var kız kardeşleri de burda okumak istiyor , onlar okul için geldiler önce abilerini görüp buraya geliceklerdi,o bende kardeşlerimle oraya geleyim hem başlarında durmuş olurum diye bu kararı verdi

Senin ondan beklentilerin farklı. Farkındaysan söylesen bile adam yapmıyor yazmıyor. Ömür boyu ben böyle beklentiye girerim o da yapmaz ama ben böyle yaşarım dersen devam et. Bana sorarsan çok zor iyi düşün.

Ya pek senin kadar onemsemiyor gibi geldi, haliyle daha gorusmemissiniz ondan da olabilir bence sen en kisa surede bulus once, sonra buraya tekrar bi yazarsin durum degerlendirmesi yapariz.

Bence bir süre yüzyüze de görüşün daha sonra sağlıklı bir karar verirsiniz.
Şimdi sorumluluk yok gibi. Ama beklenti var gibi. Karışık bir dönem.

Bana aklı başında biri gibi geldi.

Dur bakalım bi yüyüze gelin.

Bu erkeklerin çoğu üretim hatalı Çok daha rahatsız edici olanları var.

Artılarına eksilerine bakacaksın.Artılar fazlaysa iyidir

Sana bir tavsiye trip atma, bu huyu hayatindan cikar. Hosuna gitmeyen bir durum oldugunda olgun bir sekilde belirt bunu. Mesajlasmayi sevmedigini soyluyorsa sevmiyordur demek ki; ustune gitmezdim ben olsam, zaten ariyormus. Ama evlilikte kavgadan bahsetmesi asiri itici, yok bagirirmis da kavga da edermissiniz. Benim bildigim normal insanlar kavga etmez, hoslanmadiklari bir durum oldugunda saygi cercevesinde tartisirlar. Bir de gunaydin, iyi aksamlar vs. yazmayi ben de gereksiz buluyorum; bana hakli geldi bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…