Kız İsteme Napcam şimdi =/

denolina

İstismar Yardım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
792
180
133
Arkadaşlar bir kaç topic'de yazdım ve orda sitedeki arkadaşların samimiyetine inandığım için bu konuyu danışmaya karar verdim. Öncelikle bir durumu izah ediyim. ben 21 yaşındayım. erkek arkadaşım 24. o askerliğini yaptı. ben üni 1. sınıftayım. o üni. bırakmış yeniden hazırlanmaya karar verdi. şuan özel sektörde geçici bir iş yapıyor. aynı evde 2 arkadaşlar beraber yaşıyoruz. sözlenmeye karar verdik. annemle konuştum anne ailesi tanışmaya gelecek dedim annem e bu durumda yüzükte takılır dedi. ben bu işlerden hiç anlamam. ben tanışma dedim olay yüzük takmaya kadar gitti. e şimdi buna tanışma mı söz mü kız isteme mi denir bilemedim. babam tarafı çorumlu onun baba tarafı ardahanlı. bu merasim olaylarında kimin adeti uygulanacak?( erkek arkadaşım geleneklere uygun olsun merasimler dedi) peki benim söz için ne gibi hazırlıklar yapmam gerek? onun ailesi bu tanışma mevzusu için ankaradan antalyaya gelecek 8.5 saat yol. burada kalacak yerleri yok. bende dedim onun aile zırt pırt gelemez buraya olmuşken herşey kuralına uygun olsun ben ahanda şimdiden telaşlandım bana yardımcı olun lütfen..

Daha 1. sınıftasın, erkek arkadaşında tekrar hazırlanıyormuş sınavlara, o da kazansa üni' yi nerden baksan bi 5 sene var, evlenmenize eğer üniversite bitmeden evlenmeyeceğiz diyorsanız, ki mantıklı olanı da o aslında.

4-5 sene sözlü, nişanlı kalmak aile ilişkilerini etkileyebilir, forumu bi araştırın herkes tez elden evlenmek ister çünkü nişanlılık süreci insanı yoran ve gerginlik yaratan süreçlerdir genellikle.

Çok iyi düşünmeniz lazım..

afffına sığınarak çok çok çok erken değilmi diyorum. anlıyorum adını koyalım diye hevesleniyorsunuz da sonuçta daha evlenmek için yıllar var önünüzde. ve aileler işin içine girdiği zaman sadece birbirinize değil ailelere karşı da sorumlu olacaksınız. ve çevremden gördüğüm kadarıyla bu süreç en çok kız için yorucu oluyor.

Yanlis anlamissiniz aileler aksine agirdan aliyor yuzuk meselesini acmasinin sebebi adet bu bak bil ona gore diye dedi annem o yuzuk lafini. Simdi evlenmicez sadece ismini koymak istiyoruz vunku boyle nereye kadar ayni evde yasiyoruz gunumuzde de sorun oluyor resmiyet olmadan bi nisane olmadan bunlari yasamak bide yas itibari ile musaitiz ve 2 ailede okulu bitirmeden evlenmeye sicak bakmio e bizde oyle

belkı haddıme degıl ama aıleler aynı evde yasadıgınızı bılıyor sanırım anladıgım kadarıyla.
kı bılıyorlarsa sız neden acele edıyorsunuz aılelerı tanıstırmak ıcın :)
tadını cıakrtın herseyın madem hemen evlılık dusunmuyorsunuz gonlunuzce gezıp eglenın
elbet zamanı gelınce aıleler kaynasıp tanısıcak nasıl olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…