Arkadaşlar bir kaç topic'de yazdım ve orda sitedeki arkadaşların samimiyetine inandığım için bu konuyu danışmaya karar verdim. Öncelikle bir durumu izah ediyim. ben 21 yaşındayım. erkek arkadaşım 24. o askerliğini yaptı. ben üni 1. sınıftayım. o üni. bırakmış yeniden hazırlanmaya karar verdi. şuan özel sektörde geçici bir iş yapıyor. aynı evde 2 arkadaşlar beraber yaşıyoruz. sözlenmeye karar verdik. annemle konuştum anne ailesi tanışmaya gelecek dedim annem e bu durumda yüzükte takılır dedi. ben bu işlerden hiç anlamam. ben tanışma dedim olay yüzük takmaya kadar gitti. e şimdi buna tanışma mı söz mü kız isteme mi denir bilemedim. babam tarafı çorumlu onun baba tarafı ardahanlı. bu merasim olaylarında kimin adeti uygulanacak?( erkek arkadaşım geleneklere uygun olsun merasimler dedi) peki benim söz için ne gibi hazırlıklar yapmam gerek? onun ailesi bu tanışma mevzusu için ankaradan antalyaya gelecek 8.5 saat yol. burada kalacak yerleri yok. bende dedim onun aile zırt pırt gelemez buraya olmuşken herşey kuralına uygun olsun ben ahanda şimdiden telaşlandım bana yardımcı olun lütfen..