• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napardınız bu durumda ?

Umutun Annesi

Guru
Pro Üye
28 Ekim 2022
8.457
22.649
278
29
Bugün belirsiz bir gündü. Program her an değişebiliyor. Yemek konusuyla ilgili. İlk önce kayınvalide yemeğe çağırıyordu. Sonra öğlene doğru evden gittiler. Müsait olamadılar bende bebekliyim. Yemek yapamadım kendi evime. Oğlumun uykusu şaştı eşime izah ettim durumu oda sorun değil elbet bi şeyler yeriz dedi. Daha sonra kayınvalide geldi. Kuaförden saçını kestirmiş. Kahve içerseniz yapim dedi yok sağol benim karnım aç dedi. Sizde ne var yemek dedi bende kusura bakmayın bi şey hazırlayamadım oğluma baktım dedim. Verdiği cevaba bakın ee kalkıpta oturupta bi yemek yapamamışmıyım saygımdan anne saçını iyi günlerde kullan dedim gittim çocuk odasına ütü yapmaya. bu akşam anladım ki kadının toplumda bir değeri yok 4 sene boşuna emek vermişim.

Bugün belirsiz bir gündü. Program her an değişebiliyor. Yemek konusuyla ilgili. İlk önce kayınvalide yemeğe çağırıyordu. Sonra öğlene doğru evden gittiler. Müsait olamadılar bende bebekliyim. Yemek yapamadım kendi evime. Oğlumun uykusu şaştı eşime izah ettim durumu oda sorun değil elbet bi şeyler yeriz dedi. Daha sonra kayınvalide geldi. Kuaförden saçını kestirmiş. Kahve içerseniz yapim dedi yok sağol benim karnım aç dedi. Sizde ne var yemek dedi bende kusura bakmayın bi şey hazırlayamadım oğluma baktım dedim. Verdiği cevaba bakın ee kalkıpta oturupta bi yemek yapamamışmıyım saygımdan anne saçını iyi günlerde kullan dedim gittim çocuk odasına ütü yapmaya. bu akşam anladım ki kadının toplumda bir değeri yok 4 sene boşuna emek vermişim.
Kadının toplumda ki değeriyle ne alakası var ki? Adam sorun etmemiş yemek olmamasını. Sen de kayınvalidene “yemeğe davet etmiştik o yüzden yemek yapmadım” diyemedin mi?

Eh bana böyle çat kapı gelip yemek istese, yapıver ben de açım derim. Zaten evlendiğim ilk gündrn yemek yapmayı sevmediğimi biliyorlar, kv bize misafir gelip 2 gün kalkınca bile yemek işinde yardımcı oluyor. Çünki sevmiyorum ve bunu da hep belli ettim. Çekinmeyin siz de

İlk önce kv yemeğe çağırıyodu sonra öğlene doğru gittiler ne demek? Siz birlikte mi oturuyosunuz yada aynı apartmanda bir mi yiyorsunuz yemekleri?
Ne anlattığınız belli değil ki bir şey anlaşılmıyor. 4 sene neye emek verdin
şöyle eşimin anneannesinin evine gittiler
Sonra dayısı hasta
Hastaneye götürdüler.
Vakitte geçiyor tabi.
Bende hani program bugün belirsiz olunca oğlumda durmadı
Bi şey hazırlamadım evde.
Kayınvalide saçma konuşunca canım sıkıldı.

Aynı bina daire ev ayrı
Kadının toplumdaki yeriyle ne alakası var konunun. Eşiniz yemek olmamasını takmamış ayarlarız demiş. Yemekleri beraber yeme gibi adetiniz mi vardı? Siz bebeklisiniz ki yoğun olmasınızda belki o gün dışardan yenecek belki başka plan var her şey olabilir, açım diyene yemek yapamadım bi makarna haşlayalım dersin geçersin yabancı değil.
Kv böyle laf soktuğunda saçına iltifat etmek yerine sizde iğneleseydiniz

Kadının toplumdaki yeriyle ne alakası var konunun. Eşiniz yemek olmamasını takmamış ayarlarız demiş. Yemekleri beraber yeme gibi adetiniz mi vardı? Siz bebeklisiniz ki yoğun olmasınızda belki o gün dışardan yenecek belki başka plan var her şey olabilir, açım diyene yemek yapamadım bi makarna haşlayalım dersin geçersin yabancı değil.
Moral bozukluğundan öyle düşündüm

Basliga istinaden birsey yapmazdim. Davet etmis ama belliymis yemek yapmayacagi disari cikinca ona guvenmekle hata etmissiniz laf sokmus sizde laf sokmaya calismissiniz ama olmamis. Bosverin esiniz birsey soylemedikten sonra takmaya degmez

Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım ? Behlül’le ne ilgisi var ? Demek istiyorum sadece,anlamadım hiçbir şey çünkü

Moral bozukluğundan öyle düşündüm
Hiç böyle durumda tribe girmeyin aksine biraz çaçaron olmak gerek, bende çok açım çocukta durmadı sen bi şeyler ayarlayıver yada sipariş verelim de, sana nasıl yapamadın bi tencere yemek koyamadın mı dersede, koyamadım ben öyle yetenekli değilim senin kadar sen yap biz yiyelim anne de gül geç.
İyi bi şey mi dedin kötü bi şey mi dedin belli olmasın😄
Döner dolaşır laf sana gelirse aa ben kötülüğüne mi dedim ne var dediğimde annen yabancı mı, annen güzel yemek yapar dedim dersin. Senin sinirin bozulcağına onun siniri bozulsun.

Yok sürekli bir arada yemekte buluşma
Durumu yok.
Onlar ne zaman çağırırsa gideriz.
Onlarda belli program plan kesinlilik olunca gelirler genelde.
İlk defa bi gün yemek yapmadım ya oda bugün oldu. Kısmet.

Basliga istinaden birsey yapmazdim. Davet etmis ama belliymis yemek yapmayacagi disari cikinca ona guvenmekle hata etmissiniz laf sokmus sizde laf sokmaya calismissiniz ama olmamis. Bosverin esiniz birsey soylemedikten sonra takmaya degmez
Yok ben ona güvenmedim.
Hiç bi zamanda güvenmem.
Benim bebekli olduğumu bildiği halde öyle demesi hoş olmadı.
Ona canım sıkıldı.
Sadece

Back
X