Napacağımı bilmiyorum

Oobbaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
47
21
Daha önce nişan attığımı anlatmıştım ama şimdi korkularım başladı çok utanıyorum yani bi cinsel ilişki olmadı ama öpüşme kıyafet üzerinden bi ilişki olmuştu ve ilerde evlenirsem bunu eşime anlatmalımıyım anlatmazsam da içimde kalıcak sürekli o utançla da yaşamak istemiyorum siz olsanız napardınızo_O

Tabiki anlatmayacaksin insanin bazi seyleri kendine ozel kalmali ondan oncesi onu ilgilendirmez zaten biseyde yasamamissiniz bu kadar sig olmamak lazim yaa

Yani o eski nişanlım bunu ortaya çıkarır engel olur diye korkuyorum açıkcası

Eski nişanlın anlatirsa onun serefsizligini gösterir. İftira atiyor der geçersin. Şimdilik bunları düşünme

Sizin geçmişiniz sizi ilgilendirir tıpkı ileride evleneceğiniz adamın geçmişinin onu ilgilendirdiği gibi. Hiçbir şey anlatmak zorunda değilsiniz ve de anlatmamanız daha doğru. Karşınızdaki insanın durduk yerde içine kurt düşürmeye de gerek yok. Önce kendinize saygınız olsun ve kendinizi sevin.

Bu neden bir utanç ya? Sevdin sevildin yaşadın. Bunda suçlu hissedecek utanacak bir şey mi var? evet inancın gereği günah işledin ama bu da Allah ve senin aranda. Affedecek ya da affetmeyecek olan o yani. Kimi ilgilendirir başka?

Sonrasında böyle saçma şeyler düşüneceğiniz şeyleri yapmayin madem oyle.

Evleneceginiz kisi salak degilse eger daha once nisanlanmis birinin az cok neler yasadigini tahmin edecektir. Bence fazla buyutmeyin.

Yani o eski nişanlım bunu ortaya çıkarır engel olur diye korkuyorum açıkcası
Onca kişi anlatma diyor çıkarsa çıksın inkar edersin nasıl kanıtlayacak ??? Cici kız olmayı bırak ne sanıyorsun adam bana dürüst olduğun için teşekkür ederim diyip seni bağrına mi basacak? Yanında olduğu süre boyunca her tartışmada yüzüne vurup ezecek seni

Daha fol yok,yumurta yok neleri düşünüyorsunuz? Belki evlenmek nasip olmayacak size? Belki eski nisanli sizden önce evlenip eşine; elime kadın eli degmedi yeminle diyecek! Ne diye üç günlük dünyayı kendinize dar ediyorsunuz ki

Daha önce nişan attığımı anlatmıştım ama şimdi korkularım başladı çok utanıyorum yani bi cinsel ilişki olmadı ama öpüşme kıyafet üzerinden bi ilişki olmuştu ve ilerde evlenirsem bunu eşime anlatmalımıyım anlatmazsam da içimde kalıcak sürekli o utançla da yaşamak istemiyorum yaptığım yanlış bişey olduğunu da farkındayım ama oldu işte .siz olsanız napardınızo_O

Bence anlat. Kesin anlat.

Kiyafet uzerinden bu isi yapma becerisi herkeste olmaz bunu paylasmalisin esinle.

Hı hı anlatın tabi, kesin o'da sütten çıkmış ak kaşık olur.Eline kız eli değmemiş filan.. Saçmalamayın yani olan olmuş bitmiş gitmiş, geçmişe bağımlı yaşanılıp takılınıcaksa, geleceğe adım atmak neden..

X