Napacağımı bilemiyorum

Adım gibi eminim birileriyle tanışmış ve olup olmama durumuna göre sizle ne bitiriyor ne de olması gerektiği gibi davranıyor.bence cok zorlamayın sonrasında daha da üzülmemek için.

Dün mesaj attı konuştuk baya içimde olanları herşeyi akıttım,söyledim.Ben elimden geleni yapıyorum yeter artık bıktım bu uzatmandan dedim fazla naz aşık usandırır derler sen şeyini çıkarttın anladın mı dedim.Sen sanki hiç hata yapmadın demi hiç dedim. Elimden geleni daha fazla bişey yapamıcagm uğraşmıcam artık yeter,düzelceği varsa,düzelir yoksa biter ha biterkende beni suçlama ben elimden geleni yaptım uzatıp şeyini çıkaran sen oldun benden bu kadar uğraşmıcam artık dedim. Bi anda topladı kendini tamam dedi Unutalım herşeyi yeniden sıfırdan başlayalım baştaki gibi olursan gene yürümez dedi tamam dedim bundan snra yaparsam öyle çek git annenin bulduğuyla evlenirsin tamam mı dedim,Biraz konştuk sonra telefonu komutana yakalattı teli verdi. Bakalım Cumada ameliyatm var inşallah onu sayıklamam :)

Şimdiden ameliyatınız için geçmiş olsun. Sakın bu başvuru mevzusu için tekrar özür filan dilemeyin, aynen olursa olur olmazsa canımız sağolsun önümüze bakarız modunda devam edin.
gereinden fazla önemsememek ya da önemsemiyormuş gibi yapmak her zaman işe yarar.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederimm :)) Yok hayır dilemedim konuyu kapattık ama bidaha o hatayı yapmam hadi yaptm diyelim itirafta etmem Olursa olur,olmasa yapacak bişey yok. Ben altan aldıkça o uzattı böyle davranmak gerekiyormuş megerse. Amin inşallah yorumunuz için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…