Napacağımı bilemiyorum

Ciddiyete binicek seviyorum diye herşeye izin verdim sonunda bu oldu ah ah
Ne ciddiyet meraklısı bizim bu kızlarımız ya. Toptan, milletçe çok ciddiyiz ilişkiler konusunda. O kadar ciddiyiz ki adam bizi alsın diye bir ayağına kapanmadığımız kalıyor.

Yapma böyle yavrum. Beş para etmez bir adamın peşinde heba etme kendini.

Malesef uzmanlık alınca g.tü kalkmış.
Banada öyle geldi kaf dağında gördü kendini ta gitmeden bu hale geldi,bi ara olgun ol ben olgun birini istiyorum demişti çevrede bir sürü olgun bayan var demişti bende olgun olduklarına baktın heralde çok istiyosan onlara git dedm

Ah ahh

Üzüldüm ya malesef para ve mevkii insanları çabuk değiştiriyor.
Bence siz de bu sevdadan vazgeçin ailenizin babanızın gönlünü alın. Karakteri sağlam biri değilmiş sevgiliniz.
Uzmanlık dediğin öyle ahım şahım bişey değil ...
Sanki CEO olmuş yani, bu be havalar

he valla asil ciddiyete binince basliyor bohca kavgasi altin inci savaslari. sanki ciddiyet herseyi cozuyor da.

Sana mı dedi bunu eğer bunu dediyse mesajı vermiş zaten çevrede var demek nedir ya

aa nekadar terbiyesiz yani canım istiyince seni kapını önüne koyarım diyor.. salak mıdır nedir valla benden sana tavsiye önce sen vur kçına tekmeyi şu ukalanın görsün gününü

Ben tam bunu yazacaktim. Sankim bizim kiz bu ite cariye, istedigi zaman kapi onune koyarmis peh peh peh.....ben olsam $utu coktan cekmistim :)

Seni sen olduğun için sevicek biri değil , kendinizden çok taviz vermişsiniz taviz tavizi doğurmuş resmen sizi kendi istediği gibi biri yapmaya çalışmış ama siz mcery siniz sizi en fazla bir süre değiştirir bir ömür onun istediği kızı oynayamazsınız yol yakınken siz ayrılın yoksa az bir süre sonra o sizden ayrılır izlenimi veriyo

Bence ne msj atın ne de mesajlarına cevap verin, biliyorum çok zor ama adam sizden vazgeçmiş.
Özet olarak ben bunu anladım.

Öyle çok canım yanıyor ki bir insana bu kadar ders çok ama çok ağır nasl zoruma gidiyor. Ben burda onun yolunu gözlerken o benden vazgeçme sevdasında.Ben hergüne umutla uyanıp belki bugünde düzeliriz Allahm diyerek uyanıyorum ama hüsranla yatıyorum ben çok mu kötü birisiym (

uzmanlık ılk senesıyse bence o cok yorulmus ve bunalmıs .tabı yenı ortam yenı zorunluluklar da cabası.o agırlıgı sana yuklenerek hafıfletmeye calsıyor kı yalnıs tabı.ama bu durumun tek cozumu var sessız kalmak.bunu yapabılırsen hersey duzelıcek.eger yuklenır sureklı ozur dıler sureklı arar duzeltmeye calsırsan kaybedersın onu.sadece beynı ruhu sakınlessın dıye zaman ver.sıkıstırma cıddıyetle ılgılı konular acma gunluk aramanda sadece nasılsın ıyı mısın ısın nasıl gıbı ılgını gosteren cumleler kur.gerısını ona bırak .zaman...

Ben boyleyim beğenmeyen gitsin kendine uygununu bulsun demek neden zor?

Sizi ezen bir adam var karsinizda Sevgi falan bu değil yani farkina varin

kendimi düzelttiğim göstermeye

bir daha ondan izinsiz birşey yapmamaya,bunu ona göstermeye.

O kızıyor diye çevremi değiştirdim

İzinsiz nedir allasen izinsiz?
İlişkilerinizde ne zaman "birey" olmaya "birey" gibi davranmaya başlayacaksınız?
Yalnızlıktan bu kadar mı korkuyorsunuz da özsaygınızı yitirecek kıvama geliyorsunuz?

Duygularima tercuman oldun sirf evlenmek icin bazi kizlarin ne para yedirmeleri ne kendini ezdirmeleri ne pesinden kosmalari aldatilmaya bile goz yummalari yapmadiklari katlanmadiklari kalmiyor evlencez diye bu kizcagizda evlenelim diye ezdirdikce ezdiriyor dusuruyor kendini ... yazik

Ben tam bunu yazacaktim. Sankim bizim kiz bu ite cariye, istedigi zaman kapi onune koyarmis peh peh peh.....ben olsam $utu coktan cekmistim :)
Adam ne derse desin, ne yaparsa yapsın bizimkinin sesini çıkarmayacağının farkında. Adam şiddet uygulasa bizimki özür dileyecek o derece. Şut falan beklemiyorum ben valla.

Bence ne msj atın ne de mesajlarına cevap verin, biliyorum çok zor ama adam sizden vazgeçmiş.
Özet olarak ben bunu anladım.
Ben o kadar cefasını çektm tam 3 kere denedi 3.de oldu uzmanlık ve hep ben destekledim ailesi uzman olmasını istemezken ben dedim ki gleceğini düşün belki ben olmam yanında ama mutlu olduğunu rahat yaşadıgını bilirim sevdiğim dedm ben bunu sennle rahat yaşamak için istedm dedi. Ama şmdi bu hatadan da vazgeçerse hakkımı helal etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…