- 14 Mart 2014
- 255
- 58
- 43
1,5 yıldır giden bir ilişkim var.Sevgilim uzmanlığı kazandı ve izmire eğitime gitti.Kurban bayramı arife günü ben bir markete başvuru yaptım ama o istemiyordu geç saate çıkıyorsunuz diye(10'da) alım yoktu ama ben genede cv bırakmak istedim.Bıraktım ve onada söyledim.Hayatım ben x marketin bilgi işlemine başvuru yaptım alım yok ama olursa ararız dediler dedim. Biz seninle konuşmadık mı sen girmicem demedin mi,neden girdin neden başvuru yaptın diye bir sürü laf etti.Sen beni adam yerine koymadın sen beni dinlemedn falan diye bir sürü laf etti daha neler neleer. Ya düşünün ta kurban bayramı arifesinden bugüne kadar bana karşı soğuk mesafeli giderken bana sarılmadı elimi tutmadı vedalaşmadı çok zoruma gitti.Tamam dedm kendi kendime hatalıyım ondan yapıyor.Gidince gönlünü almaya çalıştım kendimi düzelttiğim göstermeye bir daha ondan izinsiz birşey yapmamaya,bunu ona göstermeye.O kızıyor diye çevremi değiştirdim.Kendimi affettirmek için bişey olmamış gibi davranmaya,onun gönlünü almaya çok ugraştım.Akşamları telefonda mesajlaşıyorduk,Sence biz anlaşabiliyormuyuz diye sordu bana bi anda,bende aslında anlaşıyoruz ama en ufak kavgalar bu şekilde uzuyor.ağır laflar edilıyor ipler iyice geriliyor dedim.Ben hatamı biliyorum farkındayım bir daha tekrarlamıcam seni umursamamazlık adam yerine koymamazlık yapmıcam dedim Sence anlaşabilirmyz dedim,Bence anlaşamayız ben bişey olunca bana inanan başkasına inanmayan en ufak olayda sakin kalan,beni tanıyan anlayan birini istiyorum dedi. bende ben başkalarına güvensem biz bu zamana gelemzdik.bu kadar zamana ulaşmaz engelleri aşmazdık biz neleri aştık seninle dedim haal düzeldiğimi görmüyormusun dedim.Senin hakkında o kadar kötü laf duydum birtanesne bile inanmadım hep senn arkanda durdum hep seni savundum dedim onlara inanmış olsaydm bn burda olmazdım beni buna sakın suçlama dedim,düzeldğimi görmüyorsun Allah aşkına söyle daha ne yapıyım ya söyle bende insanım dedim,ya bi kendine tavrına hareketlerine konuşmalarına,benden beklentilerine bak bi düşün bizim çok farklılıklarımız var dedi.bende ben bir farklılık göremiyorum kbkma senden tek beklentim ciddiyet dedim,ciddyete binsin istiyorum ben seninle yaşamak istiyorum yaşlanmak istiyorum görmüyormusun ya dedm.Oda ben sendeki düşünce davranış fikir hareketinde bir değişme görmedğim sürece biz ciddiyete varamayız herşeyden önce basit ve geniş benim dediklerimi katarak düşün düşünmen konuşman fikirlerin değişirse geriye kalan herşey değişir dedi,Ben daha ne yapabilirim Allah aşkıan söyle ne yapayım sana karşı anlayışlıyım düşünceliyim gelemediğin zamanlar eğitimde yada işi var diyorum düşünüyorum daha napyım canımımı veriyim ya bende insanım sen söyle ben napyım diye baya uzun mesaj attım.Bana mesaj atmış neyse sen mesaj atana kadar ben yatıyım en iyisi sadece düşünce yapın yanlış senin bunu bi çözüp düzeltsen hepsi yoluna girer hadi iyi geceler dedi. Geçenlerde gene konuşmuştuk affet yeter artık diye daha zamanı var biraz daha ders alman lazım dedi. Ailemi karşıma aldım çevremi karşıma aldım.Siz söleyin Ablalarım kardeşlerim ben napailirm napyım ?? Ne yapsam bilemiyorum kafam bomboş nolur yardım edin bana.
Not: Konu doğru yerdemi bilemiyorum aynı konuyu farklı bölümdede açtım hangisi yanlışsa moderatörler düzeltebilrimi şmdididen özür dilerm
Not: Konu doğru yerdemi bilemiyorum aynı konuyu farklı bölümdede açtım hangisi yanlışsa moderatörler düzeltebilrimi şmdididen özür dilerm