Neden böyle dediniz biraz daha açar mısınız
Salak demesek...
Ya konu sahibi Allah aşkına, yaşın daha 23 cidden seni sallamayan uzak mesafe ilişkine baskı mi yapıyorsun evlilik için? Cidden bu kadar vizyonsuz musun? Geleceğinibgençliğinin baharında hazır olmadan evlenen bir adamı evinde bekleyen saf karısı olarak mı geçirmek istiyorsun?
Adam istemiyor, belki askere bile gitmemiş, belki daha yeni mezun, belki çocuk yaşta olduğu için istemiyor. Hazır değil yani, kimi neye zorluyorsun?
Genç değil misin? Bri evinin dışına cik, gez toz ülkeler gör, bir iki en azından gençlik anın olsun. Ne yapacaksın erkenden hazır olmayan adamla evlenip?
Adama salak demişim ama eski konularını okuyunca farkettim salak olan o değil
calismayan, elde avucta birikimi olmayan bir adamla evlenip ne yapacaksın? Onun babası mi ev verecek? Bir kira olmus 20 bin. İlk eve girerken üç kira peşin istiyorlar depozito ile, üstelik emlakciya da ödeme yapıyorsun. Bugün sadece eve girdin, duvarları boyadın en en ucuz ihtimalle seksen bin veriyorsun. Buzdolabi beyaz esya, bim'den alsan en markasizini ürün başı 15 bin, eve girdin yatak odası, mobilyası, annenler altın beklese gramı olmuş 2500
Düğün desen gaziosmanpasada uyduruk salonlar kokteylde 50 binden açıyor..
Evlilik demek para demek. Adam diyor ki çalışmıyorum param yok. Kredi çekse vermezler, verse zaten ödeyemez. Sen sanıyor musun işsiz adam, yeni işe başlamış adam bu süreci güzelce geçirebilir?
Ya asalak gibi ailesini sömürecek,para para diye yaşlı insanlara çökecek - ki sonra onlar bu kadar masraf yapınca her b.ka karışma hakkını buluyorlar - ya da kendim yapacağım diyecek eline yüzüne bulastiracak, daha da strese girecek.
Olacak iş var olmayacak iş var.
İşsiz adamla sırf üç yıldır uzaktan konusuyorsunuz diye evlenmek istemek akıl karı değil
Üstelik sen mi duzenini bozup onun şehrine gideceksin,o mu sana gelecek? O sana gelecekse adam düğünden sonra tekrar işsiz kalacak demektir.
Bu kadar dünya gerçeklerinden uzak, aklı beş karış havada yuva kurulmaz. Kurulsa da pikniğe gitmeye paranın kalmadığı o evlilikten bir cacık olmaz, üzgünüm