Namusuma atılan iftira bı akıl verin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalamasanız mı? Kime neyi kanıtlayacaksınız bi de laboratuvara gönderecek hey allahım
Tartışma da etmiş bi laf ne çok büyüttünüz

İşte bak ne kadar önemliymiş ki geldiğimden beri hiçbir zaman beni gelin olarak görmediklerinin sebebi buymuş keşke peçeteyi silmek yerine çarşafa akıtsaydım da meydanda sallasaydım yani senin için ve normalde benim için de bu kadar önemli değildi ama maalesef bak önemliymiş ağzını kapatabileceğim hiçbir kanıtım yok koca da kocalık yapmıyor gidip onun ağzını yüzünü de kırmıyor e benim yarım bir gün çocuğum büyüdüğü zaman bu muhabbetler olacak savcılığa da veremem çünkü biliyor arayıp kendi konuştu konuştu kapattı mesaj olarak bile yazmadı
Nasıl sallıcaktın böyle mi

:halay:

İşte bak ne kadar önemliymiş ki geldiğimden beri hiçbir zaman beni gelin olarak görmediklerinin sebebi buymuş keşke peçeteyi silmek yerine çarşafa akıtsaydım da meydanda sallasaydım yani senin için ve normalde benim için de bu kadar önemli değildi ama maalesef bak önemliymiş ağzını kapatabileceğim hiçbir kanıtım yok koca da kocalık yapmıyor gidip onun ağzını yüzünü de kırmıyor e benim yarım bir gün çocuğum büyüdüğü zaman bu muhabbetler olacak savcılığa da veremem çünkü biliyor arayıp kendi konuştu konuştu kapattı mesaj olarak bile yazmadı
yahu çocuğun ne diyecek sana😂 lütfen bu döngüyü kırın artık ya. Aaa annem bakire değilmiş evlenirken, wooow.

O terbiyesiz eltin zaten bu biyerini kesip sürmüş çarşafa diyecek bir insan. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Senin şeyinin derdi ona mı kaldı? Sende ona bir b.k ataydın da oturup o dertlenseydi😂

Rica ediyorum şöyle saçma şeylere bu kadar hayatınızı zindan etmeyin.

Kime anlatayım ne yapayım nereye gidiyim bilmiyorum kizlar aklıma içimi dökmek için burası geldi dünden beri kafayı yiyorum oturuyorum kalkıyorum ağlıyorum
Elti belasinla dun bı konuda tartıştık konu esimin onun çocuğuna aynı annen gibi çok konusuyosun demesi neyse tartışma büyüdü beni engelledikten sonra aradı nefes bile almadan saydırdı yüzüme kapattı bana ne dedi biliyomusunuz
ORUSPU SENİ İSTEMEYE GELMEDİLER SEN KENDİN KAÇTIN Bİ KUSURUN VARDI TABİ BULDUN Bİ SALAK KENDİNİ KAKALADİN dedi
Bunu bana 4 yıl sonra söylüyor 1,5 yaşında bebeğim varken ben ne yapıyım yaa gidip ağzını burnunu kirsam ne olucak bu boyle düşünüyorsa 4 yıldır kesin söylemediği kalmamıştır ben nasıl neyi kanitlicam nasıl bunu sindiricem
O gün utancimdan ustumdeki penyeyi cikartmadim birazı penyeme damlamisti bide peceteye silmistim kalkarken kani o peceteyi atamadım bende ama penyem yıkandı tabi
Neler düşünüyorum internette araştırıyorum kızlık kanı bı laboratuvar a versem o çıkartırmi kızlık kanımi başka biseymi diye çünkü elimde bı o var
Off neler düşünüyorum ya
Bu öyle bi kadınki bütün ailenin malını mülkünü yemiş evlenmeden bı kepcem var dedi eşim ya ev acariZ ya düğün dedi bende ev dedim o yüzden kaçtım (çünkü bı aile ortaminda büyümedim ve aile kurmak onu yaşamak çok istiyodum benim icin önemli olan oydu)
Neyse o kepceyide eltiylee kocası yedi bize 1 TL bile vermediler (25 milyardan) biz kendimiz yaptık bide ailem beyaz eşyaları perde halı masa bütün mutfak esyalari yata odasi eşyaları bı evin neye ihtiyaci varsa a dan Z yeeailem aldi
Bana 1gr bile altın takmadilar
Ben zaten kactigim için kendime hiç hak göremedim düğünü altını güzel eşyaları
Bu arada o bana laf eden elti de kaçarak evlenmiş ama tabi ona neler neler yapmışlar aklınız duru
Neyse çok şey varda hepsini sindirim bı sekilde
Ama bunun nasıl altında kalicam bilmiyorum
Arkadaşım olun sizinle dertlese biliyorum bir tek ne yapicam bilmiyorum( ben biseyy istemedim ya evlenirken o yüzden böyle dusunuyo yani benim bı kusurum vardi bı tanede salak buldum kendimi kakaladim ailemde benden vaz gecmediya benim pesimi bırakmadı o yuzden diye dusunuyo yaani)

Bence cok uyumlusunuz. Kucucuk cocuga laf sokan eşiniz, ortaligi ayaga kaldiran eltiniz ve bekaret kanını sildigi peceteyi saklayip laboratuvara gondermek isteyen siz.

Gercek bir yardim istiyorsaniz üçünüz birden profesyonel destek alin. Siz kendinizi duzeltmek istesenizde karsinizdakiler ayri bir alem. Tum kk toplansa sizin probleminizi cozemeyiz

😂😂

Ee nolacaktı size her densizlik edene bayrak gibi sallamak üzere kanlı çarşafı mı saklayacaktınız?

Zihniyete bak, savunmaya bak.

Elti belasinla dun bı konuda tartıştık konu esimin onun çocuğuna aynı annen gibi çok konusuyosun demesi neyse tartışma büyüdü beni engelledikten sonra aradı nefes bile almadan saydırdı yüzüme kapattı bana ne dedi biliyomusunuz
ORUSPU SENİ İSTEMEYE GELMEDİLER SEN KENDİN KAÇTIN Bİ KUSURUN VARDI TABİ BULDUN Bİ SALAK KENDİNİ KAKALADİN dedi
Bunu bana 4 yıl sonra
Orospu sensin kişi kendinden bilir he risi deseydin. Kimseye namus kanıtlama zorunlulugun yok. Gereksiz uzulmussun. Ben yerinde olsam hazır böyle bişey de olmuşken bunu fırsata çevirir hepsini hayatımdan çıkarırım. Kocama da derim ki benim namusuma varana kadar laf söyleyen insanlarla ben uğraşamam hiç birini istemiyorum. Bitti gitti

Konuyu silmenizin bir anlami yok. Ilk mesajimda konunuzu alintilamistim. Konunun ilk hali görünüyor yani

Kocan sorun etmemişte tasası ona mi kalmis
Densiz

Allah aşkına bu ne cok sacma değil mi? Siz neden o peceteyi sakliyorsunuz yapmayin atin gitsin. Valla bi hoş oldum tepeden tırnağa. .4 yil olmus evleneli he de geç kime neyi ispatlayacaksniz

Konuyu okuduktan sonra şaşkınlıktan ağzım kademeli olarak açıldı.
"Ne bileyim yani, ne diyeceksin, deyip diyemeyeceğine, hiçbir şeyine, diye ne deyip, kimse kimseyi dinlemez, ne bir şey anlatabilirsin ne dinleyen olur " diyen bir adam vardı.
Konuyu okuduktan sonra aklımda bu video yankılandı:)
Konu sahibi kitledin beynimi yeminle :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X