Canım benim bildiğim o otobüs durdurulmalı imkan yoksa kaza yapılmalı ama kaza öyle her durumda yapılma z o yüzden bu soruna bir çözüm getirilmeli
şöyle eğer terörist yada farklı gurplaran saldırı yada farklı sorunlar çıkabilecekse..eskiden ortalık bu kadar krışık değildi..ortam çok kötü..suriyede mezhep yüzünden gecede 500 kişi öldürülüyormuş..
canım namaz kılmayan kılanı beklemezki..oğlanı çişe tutmak zorunda kaldım..uzun araba seyahatinde çok hızlı olmaya çalıştığım halde of pof eden oldu..
ancak tekbir çözümü var namaz sürelerine göre ayarlı otobüste koyarlarsa ayrı olarak..namaz kılan insanlar onu tercih ederler... başka türlü olmaz güzelim maalesef olmaz..
ancak tekbir çözümü var namaz sürelerine göre ayarlı otobüste koyarlarsa ayrı olarak..namaz kılan insanlar onu tercih ederler... başka türlü olmaz güzelim maalesef olmaz..
İslamiyet hoş görü dini evet ,İnaniyorum ki iyi niyetlisiniz.
Fakat muslumansak, kurallarina gore oynamaliyiz.
Agzimizdan cikan seylere dikkat etmeliyiz.
Turkiye Allaha sukur ki Suriye gibi degil.
Orada icler acisi bir savas var.
Musluman kiyami var.
Allah onlara da yardimci olsun insallah.
Zalimleri kahreylesin.
Fakat konu icerigine donersek ayy terorist saldirabilir diyerek namazi kazaya birakamayiz.
Cunku yakin zamanda vaki olan, yasanmis bir durum yok.
Bildigimi soylemem benim icin gerekliydi.
Ukalalik etmek istemem ama islam ince bir dindir.
Dikkatli olmak gerek.
Namaz yasaklansın diye birşey yok.Başlığı değiştirebiliyorsan değiştir,yoksa adminlere bildir bence.
Çok irrite edici,provokasyona yönelik bir başlık olmuş.
hah evet bu en mantıklısı. Dinler fazlasıyla kapitalistleşti zaten her şey ticarete dökülüyor. Güzel bir iş girişimi çıktı bence bu yazıdan. İslami bir otobüs şirketi kurulsun. Molalar namaz vakitlerine denk getirilsin ve yeterince uzun olsun.
İslamiyet hoş görü dini evet ,
şimdi araçta hıristiyanı hastası inanmayanı var diyelim,birde namaz kılan yolcular..diğerleri beklemek istemezse yine hak geçmiş oluyor ama onlarında rızası olmalı gönülden..kılmakta kılanın hakkı ..kılmayanında bekleme zorunluluğu yok..en doğru yine kılanlar için ayrı otobüs olması..
Kendi kafama göre başlık atmak yasaktır diye biliyorum
Olduğu gibi alma zorunluluğu yoksa değiştireyim bundan çok da memnun kalırım
İnaniyorum ki iyi niyetlisiniz.
Fakat muslumansak, kurallarina gore oynamaliyiz.
Agzimizdan cikan seylere dikkat etmeliyiz.
Turkiye Allaha sukur ki Suriye gibi degil.
Orada icler acisi bir savas var.
Musluman kiyami var.
Allah onlara da yardimci olsun insallah.
Zalimleri kahreylesin.
Fakat konu icerigine donersek ayy terorist saldirabilir diyerek namazi kazaya birakamayiz.
Cunku yakin zamanda vaki olan, yasanmis bir durum yok.
Bildigimi soylemem benim icin gerekliydi.
Ukalalik etmek istemem ama islam ince bir dindir.
Dikkatli olmak gerek.
Ayrıca diğer dinlerden olanlar,durun ibadet edeceğim deseler ne olacak ?
Toplu taşıma bu,herkesin istediği zaman istediği yerde duramaz ki.
Şehiriçi otobüsleri de mi durduralım o zaman ?
Yok meryemcim başlığı istediğin gibi yazabilirsin bir şey olmaz. Ben anladım o yüzden böyle yazdığını. Hani başkası olsa sırf uyuz etmek için böyle yazmış derdim ama seni bildiğimden anladım. Değiştirebiliyosa değiştir lütfen.
Offf wallahi bilmiyordum ya
Hem de hemen rica edicem
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ya beni tanıyanlar niyetimi anlıyorlar bu beni mutlu ediyor seviyorum sizleri
İslamiyet hoş görü dini evet ,
şimdi araçta hıristiyanı hastası inanmayanı var diyelim,birde namaz kılan yolcular..diğerleri beklemek istemezse yine hak geçmiş oluyor ama onlarında rızası olmalı gönülden..kılmakta kılanın hakkı ..kılmayanında bekleme zorunluluğu yok..en doğru yine kılanlar için ayrı otobüs olması..
ne olmuş anlamadım tam. birkaç kişi namaz kılmak için otobüs mola versin mi istemiş nedir? eger böyleyse çok saçma.
kimi hastasına gider kimi ölsüne kimisi ttile gider..her inanıştan insanlar..onların rızası olmadan namaz kılana göre ayarlanmasıda dinimizce uygun olmaz dinimiz kılanıda kılmayanıda mağdur etmez..en doğrusu islami otobüs şirketi dediğin gibi..zaten islami kesimdede çok zenginler var bu konuda girişimde bulunabilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?