Namaz Yasaklansın

Bu partinin geçmişinde bu yok mu?
Ayrıca biri siyasi bir parti birisi ise Dİn
şüphe ettim diye beklemek zorunda mıyım ben paylaşmak istedim ve paylaştım
Üstelik Milletvekilinin durumu korkunç derece abarttığı da ortaya çıktı haber de doğru çıktı
Bir iftira varsa o da sadece bu başlık değil bıçaklı saldırı iftirasıdır
Başlığı da alakasız bulduğmu ama tek kaynak olarak bunu gördüğümü başlığın bana ait olmadğını da açıkladım

Burda partinin geçmisi tartisilmiyor, makale tartisiliyor, ve makalede ilk basta chpye sirt çikislarindan sonra bile HIC BIR YERDE milletvekilinin namazinin yasaklanmasinin istedigi yazilmiyor. Sadece SORU ONERGELER. Yani olayi aristirmalar var. Yani insanlar niye buna takiliyor anlamadim.

Milletvekili 100% biçakli insanlar var demiyor ki, böyle bir olay varmi, önlemler alindimi diye soruyor.

Ayrica madem dindarsiniz, dinde blile iftiranin ne demek oldugunu bilmeniz gerekiyor. O zaman evet beklemeniz gerekirdi. Biri için (partinin geçmisi hiç fark etmez) "namazi yasaklamak istiyor" iftirasi ne kadar agir biliyormusunuz? Bunu arastirmadan, baska bir kaynak bile bulmadan burda koymaniz evet yalnistir. Aynisi bir akp milletvekiline yapilsaydi eminim çok elistirirdiniz.

Burda partinin geçmisi tartisilmiyor, makale tartisiliyor, ve makalede ilk basta chpye sirt çikislarindan sonra bile HIC BIR YERDE milletvekilinin namazinin yasaklanmasinin istedigi yazilmiyor. Sadece SORU ONERGELER. Yani olayi aristirmalar var. Yani insanlar niye buna takiliyor anlamadim.

Milletvekili 100% biçakli insanlar var demiyor ki, böyle bir olay varmi, önlemler alindimi diye soruyor.

Ayrica madem dindarsiniz, dinde blile iftiranin ne demek oldugunu bilmeniz gerekiyor. O zaman evet beklemeniz gerekirdi. Biri için (partinin geçmisi hiç fark etmez) "namazi yasaklamak istiyor" iftirasi ne kadar agir biliyormusunuz? Bunu arastirmadan, baska bir kaynak bile bulmadan burda koymaniz evet yalnistir. Aynisi bir akp milletvekiline yapilsaydi eminim çok elistirirdiniz.

Konu bir de Akp ye gelince dadından yinmez oluyor.
Bu arada ben dindar biriyim de demedim ya neyse.
Bu mesele haber olarak internette var mı var. E paylaştım ve belki destekledim belki desteklemedim erden biliyorsun
Haberin doğruluğundan şüphe ettim derken namaz yasaklanmasından da bahsetmedim ben
böyle bir şikayet olmuş mu kıskı ile ilgilendim.
Ve haber yalan çıkmadı
Daha ne konuşuyorsun ki o zaman

Anlamıyorum ya
Başlığı eleştiriyorsun da
Namaz kılmak isteenlere terorist iftirasına ses çıkarmıyorsun
Tuhaf
Sanki başlığı ben atmışım bir de taraflı bulduğumu ben ifade ettim zaten

Son düzenleme:

Ha bir de diyelim bu haber yalan çıktı
(ki doğruluğu kanıtlandı)
Ben iftira atmış olmuyorum
Asılsız haber paylaşmış oluyorum:
İftiraatanlar bu haberi ortaya atanlar oluyor
olmayan şeyler üzerinden konuşmak da ne kadar mantıklı ya
Anlamak istemediğin nokta ben paylaşıyorum ama şüphe ettiğim bildiriyorum bu da demek oluyor ki senni verdiğin saçma akp örneğini burada ben zaten yuygulamış oluyorum
Kanıt bekleyerek

bu arada araştırmadın diyerek ,ft,ra atmış oluyorsun
araştırdım ve bulamadım demiştim

Son düzenleme:
Konu bir de Akp ye gelince dadından yinmez oluyor.
Bu arada ben dindar biriyim de demedim ya neyse.
Bu mesele haber olarak internette var mı var. E paylaştım ve belki destekledim belki desteklemedim erden biliyorsun
Haberin doğruluğundan şüphe ettim derken namaz yasaklanmasından da bahsetmedim ben
böyle bir şikayet olmuş mu kıskı ile ilgilendim.
Ve haber yalan çıkmadı
Daha ne konuşuyorsun ki o zaman

Anlamıyorum ya
Başlığı eleştiriyorsun da
Namaz kılmak isteenlere terorist iftirasına ses çıkarmıyorsun

Tuhaf
Sanki başlığı ben atmışım bir de taraflı bulduğumu ben ifade ettim zaten

Ve iftira üstüne iftira atiyorsunuz. Nerden biliyorsunuz ben namaz kilmak isteyenlere terorist dedigimi? Bu benim için çok agir bir iftiradir! Ben özgürlükçü bir insanimdir, herkezin namaz kilmaya, oruç tutmaya hakki var. Ki benimde bunlara yapmamaya hakkim var!!!

Dindar olmazsiniz bile, iftira suçtur. Bu baslikta bir yanlisliklar var oldugunu bildiginiz halde paylastiniz. Internette hersey var, ben erdoganci olmadigim halde erdogan üzerine birçok iftira var, onlari ben mesela paylasmiyorum. Her ne kadar o adamdan nefret etsemde, bos yerde iftira atmak benim için yalnistir.

Boş oy atcam atcam diytorum
sizin gibiler yüzünden akp li olası geliyor insanın
her konuya katılmaz ki canım

Ve iftira üstüne iftira atiyorsunuz. Nerden biliyorsunuz ben namaz kilmak isteyenlere terorist dedigimi? Bu benim için çok agir bir iftiradir! Ben özgürlükçü bir insanimdir, herkezin namaz kilmaya, oruç tutmaya hakki var. Ki benimde bunlara yapmamaya hakkim var!!!

Dindar olmazsiniz bile, iftira suçtur. Bu baslikta bir yanlisliklar var oldugunu bildiginiz halde paylastiniz. Internette hersey var, ben erdoganci olmadigim halde erdogan üzerine birçok iftira var, onlari ben mesela paylasmiyorum. Her ne kadar o adamdan nefret etsemde, bos yerde iftira atmak benim için yalnistir.

Sen demedin milletvekili dedi sen de milletveklini haklı buldun

Bu meseleyti paylaşmak istedim ama başka bir sitede bulamadım bunun ne demek olduğunu anlıyor musun başlığı ben gidip özellikle seçmedim bana ait olmadğığ için de silemedim

bir diğer iftira ise nefret ettiğim için iftira atılan bir haberi paylaşmış olmam

oysa ben haberi paylaştıktan sonra açıklamamı yapmıştım

Başlık alakasız olabilir ama içerikte hiçbir iftira yok chp ye ve bu hanımefendiye yönelik
işye bunu anlamak istemiyorsunuz

Son düzenleme:
CHP "namaz yasaklansin" dedi. Camur at izi kalsin olayi... Olayin iceriginin ne oldugu kac kisinin umurunda? Iyi taktik... AKP saytesinde halk namazini kilabiliyor, CHP gelse gelir gelmez namazi yasaklar haaa.. Verilen mesaj bu.

Zaten cozum de oyle dediginiz gibi olmaz. Molasini namaz saatlerine getirebilecek otobusu zor bulursunuz. Mevsimlere gore degisen birsey degil mi bu namaz saatleri? Otobus sirketleri her benzincide mola mi verecek mevsimine gore? Belli saat araliklari ile dinlenme tesisleri kurulmus, kac tane daha eklemeleri gerekiyor ayni guzergaha bu durumda? Dinini iyi bilen kisiler olarak "seferi" olana namazin ne kolayliklar getirdigini benden iyi bilirsiniz, oyle ise bu inat niye? Sirf ikilik olsun diye... Sirf cekisme olsun, insanlar kutuplassin diye... Yakinda literaturumuze yeni bir deyim daha ilave gelir, "dini inatlasma"... AKP sagolsun... Evvelden hayat gailemiz ekonomikti, simdi artik gun gecmiyor ki dinle ilgili yeni bir cekisme, inatlasma, diretme cikmasin... Bakalim sonumuz nereye varacak... Suriye gibi, diger Islam ulkeleri gibi mezhep/din inatlasmalari yuzunden sokaklarda birbirimizi kesmeye baslarsak hic sasirmayacagim..

Sen demedin milletvekili dedi sen de milletveklini haklı buldun

Bu meseleyti paylaşmak istedim ama başka bir sitede bulamadım bunun ne demek olduğunu anlıyor musun başlığı ben gidip özellikle seçmedim bana ait olmadğığ için de silemedim

bir diğer iftira ise nefret ettiğim için iftira atılan bir haberi paylaşmış olmam

oysa ben haberi paylaştıktan sonra açıklamamı yapmıştım

Milletvekili hiç öyle birsey demiyorki. Soruyor sadece, insanlari zor ile namaz kildiran, yada siddet estiren bir grup varmi diye. Namaz kilan insanlar terrorist oldugunu söylemiyor. Ki söylemis olsaydi bile, bu benim bunu savundugum anlamina gelmiyorki.

Yani gerçekten baze seyleri istediginiz gibi yorumluyorsunuz. Sonrada masumus gibi, ellerinizi çekiyorsunuz ve yok öyle söylemek istemedim, yanlis anlamis oluyoruz biz. Su günlerde dünya kupasindan sonra aklima faul yapmis futbolcular geliyor, hem faul yapiyorlar sonrada, yok hakemim, yanlis gördünüz, asil dert toptu, ben birsey yapmadim, bak karsi tarafta faul yapti felan oluyor. Siz ayni teknigi kullaniyorsunuz, ve her topikte.

Neyse, benden bu kadar, sizden dolayi ben ban yiyecek halim yok.

Milletvekili hiç öyle birsey demiyorki. Soruyor sadece, insanlari zor ile namaz kildiran, yada siddet estiren bir grup varmi diye. Namaz kilan insanlar terrorist oldugunu söylemiyor. Ki söylemis olsaydi bile, bu benim bunu savundugum anlamina gelmiyorki.

Yani gerçekten baze seyleri istediginiz gibi yorumluyorsunuz. Sonrada masumus gibi, ellerinizi çekiyorsunuz ve yok öyle söylemek istemedim, yanlis anlamis oluyoruz biz. Su günlerde dünya kupasindan sonra aklima faul yapmis futbolcular geliyor, hem faul yapiyorlar sonrada, yok hakemim, yanlis gördünüz, asil dert toptu, ben birsey yapmadim, bak karsi tarafta faul yapti felan oluyor. Siz ayni teknigi kullaniyorsunuz, ve her topikte.

Sormuyor bunu söyleyeno sorular yönlendiriliyor
:)))

Yahu yeme git başka birinden dolayı ye zorladık mı??

Wallahi ben taktik falan kullanmıyorum sanırım siz yapıyorsunuz ki böyle bir hikaye yazdınız bana ama iyi fikirmiş.

Ben düşüncelerimi burada bile rahat ifade edemeyecek kadar pısırkk biri değilim.
Düşncelerimi söyleip bir kenrar çekilmiyorum
Ben burada bine bir Cübbeliyi savunmuş bir üyeyim (bu ne demek iyi biliyorsunuz)
Bilginize :)
Beni bilen bilir vallahi bilmeyen de kendisi gibi bilirmiş :)))

Son düzenleme:

Anlamada zorluk çekip karmaşa yasadığınız kısım şurası :

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Bekir Bozdağ'ın yazılı olarak cevaplandırması için şu soruları yöneltti:....
soru soran kim şimdi anladını umarım.

Kadının sorduğu sorularda niyet belli
buradaki coğunluk da namaz kılanları terorist olarak algıladı
Başlıkğı kötü bulup bu kadını da haklı bulan masum bulan insan gelip bana dinim üzerinden vicdan yapmasın

So n zamanların kk modası

Senin yüzünden ban yiyemem hıhhh

:ssz:

Anlamada zorluk çekip karmaşa yasadığınız kısım şurası :

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Bekir Bozdağ'ın yazılı olarak cevaplandırması için şu soruları yöneltti:....
soru soran kim şimdi anladını umarım.

Yahu zor ile beni konusturuyorsunuz evet kilit kelime SORU SORU SORU! Yani iftirada bulunmadi, kesin bir sekilde namaz kilanlari terrorist olarak ilan etmedi.
Sadece adalet bakanligina bir takim SORULAR SORMUS! Bilmiyorum demokrasiden haberin varmi fakat çogu demokrasilerde böyle oluyor. Sorusturma oluyor. Eger bir olay var ise, çikiyor ve cezalar veriliyor ve eger olay çok büyük ise yasa önergeleri veriliyor. Eger bir olay yoksa sorusturma kapatiliyor. Yani kanimca bir sorusturma iftira degil, olamaz.

Ve bu gerçekten son yorumum oluyor. Sana iyi forumlar dilerim. :ssz:

Yahu zor ile beni konusturuyorsunuz evet kilit kelime SORU SORU SORU! Yani iftirada bulunmadi, kesin bir sekilde namaz kilanlari terrorist olarak ilan etmedi.
Sadece adalet bakanligina bir takim SORULAR SORMUS! Bilmiyorum demokrasiden haberin varmi fakat çogu demokrasilerde böyle oluyor. Sorusturma oluyor. Eger bir olay var ise, çikiyor ve cezalar veriliyor ve eger olay çok büyük ise yasa önergeleri veriliyor. Eger bir olay yoksa sorusturma kapatiliyor. Yani kanimca bir sorusturma iftira degil, olamaz.

Ve bu gerçekten son yorumum oluyor. Sana iyi forumlar dilerim. :ssz:

Bu arada beni az çok takip etmişsiniz veya gözünüeze takılmışım bir fikriniz olmuş.
Madem öyle bir daha tartışmaya girecekseniz bunları göz onunde bulundurun
bombayı atıp sonra da senin yüzünden ban yiyemem biraz tuhaf

Ha bir de gözden kaçan bir kısım var hanımefendi soruları dışında bir de alternatif getiriyor ve otobüslerde kılınmasın diyor bunu sebebi de o yönetlliği sorulardaki gerçek dışı olaylar
Umarım şimdi daha iyi anlatabilmişimdir

Hepsini geçtim ben sadece bir haber paylaştım
Bunu yaparken de başlığı taraflı bulduğumu ama başka bir yerde haberi bulamadığımı söyledim
Eğer amacım karalama olsaydı bıçak oalyının gerçek olma ve kanıtlanma ihtimalini düşnür ve müslümanları kötü göstermemek için paylaşmazdım
Çünkü sonuca ulaşmamış bir durum var ortada

Bir de akpye olaya karıştırmanız ayrı bir olay

Başlık biraz genel olmuş ama otobus yolculuklarında vakit girdiğinde namaz kılınması istenmiyor bunun yasağı isteniyor bu yeterli değil mi?

kaza yapılsa daha sonra olur..eğer sakınca varsa meryemcim..

Sakincadan kastiniz nedir?

şöyle eğer terörist yada farklı gurplaran saldırı yada farklı sorunlar çıkabilecekse..eskiden ortalık bu kadar krışık değildi..ortam çok kötü..suriyede mezhep yüzünden gecede 500 kişi öldürülüyormuş..

kaza yapılsa daha sonra olur..eğer sakınca varsa meryemcim..

Canım benim bildiğim o otobüs durdurulmalı imkan yoksa kaza yapılmalı ama kaza öyle her durumda yapılma z o yüzden bu soruna bir çözüm getirilmeli

olayda namaz vakti gelmiş bir gurup rota dışında namaz kılma istediklerini belirtmiş,olacak şeymi..öyle olursa aksama olacaktır..olma yani mantığa aykırı..yobazlıktan başka bir şey değil..:19:

Back