- 27 Ağustos 2023
- 1.494
- 5.234
- 78
- 28
- Konu Sahibi enteldantell
-
Bu sabah kalkamadım namaza yaHaydin kurtuluşa
Bende tam tersi oluyor abla geç yatarsam kalkamıyorum kesinlikle. Bir de taktik geliştirdim kendimce az biraz su içip öyle yatıyorum biraz da onun sebebine daha rahat kalkıyorum tuvalet bahanesiyleErken yattığım zaman daha çok kalkmadığımı farkettim ne üzücü
Bende sabah namazına kalkamadım günüm kötü geçti gibi hissettim inşallah yarın kalkarızBen bugün 4 vakit kılabildim sabaha kalkamadım yayarın kalkacağım inşallah
Bu sabah kalktım hamdolsunBende sabah namazına kalkamadım günüm kötü geçti gibi hissettim inşallah yarın kalkarız
Yaa bende kalktım Allah kabul etsin güne hep böyle güzel başlayalımBu sabah kalktım hamdolsunevet kalkamayinca ben de öyle hissediyorum kötü geçiyor gibi günüm
Ayy inşallah canımYaa bende kalktım Allah kabul etsin güne hep böyle güzel başlayalım
Ohh iyi yaptın abla hosgeldin özledik seniKızlar selaaaammm
Geldim geldim çok şükür.
Bi mola aldım geldim. Yazdıklarınızı okudum şimdi. Maşallah hepinize.
İzin aldım evdeyim 2 gündür. Çocuklar ara tatil, sabahtan akşama kadar gezdirdim onları, yarın yine gezmeye devam. Namaz konusuna gelince 3 gündür namazlarım allak bullak oldu. 3 gün önce regl oldum sandım, hafif bi lekelenme. Dün bekledim, bişey yok, kılamadım, bugün de bekledim bişi yok, demekki regl değilim, abdest aldım namaza geri dönücem. Tiroit ten kaynaklanıyormuş, hepten düzeni bozuldu, ne yapacağımı şaşırdım valla. Bir de regl dönemim de geliyor, bu ay namazlarım inanılmaz sarktı, huzursuzum
Hoşgeldin abla inşallah bir an önce hem döngün hem namazlarınn düzene girerKızlar selaaaammm
Geldim geldim çok şükür.
İzin aldım evdeyim 2 gündür. Çocuklar ara tatil, sabahtan akşama kadar gezdirdim onları, yarın yine gezmeye devam. Namaz konusuna gelince 3 gündür namazlarım allak bullak oldu. 3 gün önce regl oldum sandım, hafif bi lekelenme. Dün bekledim, bişey yok, kılamadım, bugün de bekledim bişi yok, demekki regl değilim, abdest aldım namaza geri dönücem. Tiroit ten kaynaklanıyormuş, hepten düzeni bozuldu, ne yapacağımı şaşırdım valla. Bir de regl dönemim de geliyor, bu ay namazlarım inanılmaz sarktı, huzursuzum
Ohh iyi yaptın abla hosgeldin özledik senibenim de hormonlarım allak bullak abla şimdi regl oldum sanırım daha 1 hafta var normalde. Çok geçmiş olsun sana da ablacım düzenin yerine gelir inşallah
İnş kızlar çok tik ederim.Hoşgeldin abla inşallah bir an önce hem döngün hem namazlarınn düzene girer
Havalardan da bir tuhafiz kuzum ya benim de bu ay 3 gün sürdü ertesi gün gelmedi hic 5 gün gelmeye başladi gene dalga geciyor benle resmen bende bitti diye abdes aldimKızlar selaaaammm
Geldim geldim çok şükür.
Aynen canım, bugün baya rüzgar vardı, yarın ve ctesi ise çok güzel gösteriyor, bi terleyip bi üşüyoruz, vucut şaşıyor.Havalardan da bir tuhafiz kuzum ya benim de bu ay 3 gün sürdü ertesi gün gelmedi hic 5 gün gelmeye başladi gene dalga geciyor benle resmen bende bitti diye abdes aldim
Cok sinir bozucu
Havalar bir yaz gibi ertesi gün kışın ortasinda gibi vucudumuzda şaşiriyor
Ben sapancadayim tatilde bugun fena yagmur vardi sabah kahvaltiya giderken islandik ailecek oglende güneş acti kizim montunu cikardi cok sicak diyeAynen canım, bugün baya rüzgar vardı, yarın ve ctesi ise çok güzel gösteriyor, bi terleyip bi üşüyoruz, vucut şaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?