- Konu Sahibi enteldantell
Yatsıyı kıldımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masaallah sana ne güzel bana da nasip olsun inşallah.Gece teheccüd e kalkıyorum sonra 1 günlük kaza namazı kılıp sabah ezanına kadar kuran okuyorum gündüz de her namazdan sonra kıla bildiğim kadar kaza namazı kılıyorum iki tane küçük çocugum olduğu için çok fırsatım olmuyor bu yüzden gece teheccüd den sonra kılması daha kolay geliyor bana
Amin inşallah ben vakit girer girmez kılmazsam başka zaman kılmakta çok zorlanıyorumMasaallah sana ne güzel bana da nasip olsun inşallah.
Ben de şimdi yatsıyı kılmaya gidiyorum diğer tüm vakitleri de kıldım Rabbim kabul etsin cumlemizinkini
valla hedefe yaklaşıyr gbsn niloya .Mutlu günler mutlu Cumalar hanımlar
Sabah namazı kılındı
Fena grip oldum çok zor kıldım dün yatsıyı sadece farz ve vitir kıldım Allahım affetsin 3.kez doktora gidiyorum şuanvalla hedefe yaklaşıyr gbsn niloya .
ay çok geçmiş olsun aman dikkat et.acil şifalar canımFena grip oldum çok zor kıldım dün yatsıyı sadece farz ve vitir kıldım Allahım affetsin 3.kez doktora gidiyorum şuan
Amin canım çok sağol bir iyileşeyim sadaka vereceğim ben en son böyle koronada oldumay çok geçmiş olsun aman dikkat et.acil şifalar canım
canım çok iyi olur vallaAmin canım çok sağol bir iyileşeyim sadaka vereceğim ben en son böyle koronada oldum
Elhamdülillah canım ben de kıldım Allahım kabul etsin inşallahSabah kılındı
Ben de bugün 5 vakit kıldım şükürler olsunBacılarım ablalarım nereysunuuz bakamadım buraya birkaç gündür
Bugün de kıldım 5 vakit Rabbim kabul etsin siz neler yapıyorsunuz