- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
İnşallah dualarım seninle canimamin cnm amin. inş sağlıklı gelişsin her şey
bende başlamak istiyorum allahın izni ile ama olmadı. olmuyo. şuan tüp bebek aşamasındayım. karnımdan eğilemıyorm. iğneler vs çok canım yandı. ama çarşmba başlcm inş
aynen cnm başlıcam inş. yumurtalsr toplandı. sllah nssşp etsnİstiyorum dediğiniz için yazıyorum, oturarak kılabilirsiniz. İnşallah tüp bebekten hayırlı haberler alırsınız :)
Kusura bakmayın bu aralar boşaldı burayi biliyorsun eşim şehit oldu zor oldu ama güçlü durmak zorundayim.yatsı namazi kilindimi
Allah razı olsun üzülmeyın lütfen o hakki odeyemem taktiri ilahi rabbim hakkımızda böyle nasip ettiBasın sağolsun kuzum, rabbim cennetinde buluştursun, şehidimizin yeri zaten cennet
VATAN SAĞOLSUNBasın sağolsun kuzum, rabbim cennetinde buluştursun, şehidimizin yeri zaten cennet
Allah razı olsun üzülmeyın lütfen o hakki odeyemem taktiri ilahi rabbim hakkımızda böyle nasip etti
Hakkım hepinize helal olurmu öyle şey bu vatan hepimizin benim kocam hepinizin şehidiOlur mu öyle şey, sizlerin bizim üzerimizde hakkınız var.
Hakkım hepinize helal olurmu öyle şey bu vatan hepimizin benim kocam hepinizin şehidi
Allah razı olsun 1bin tane yasin olmasına 5 tane yasin eksik benim 9 aylik oglum bu acı günümüzde çok hasaslasti .herseye agliyor onları tamamlayamadim eğer okuyan olursa verebilirmisinizOkuduğun bir şey varsa yardımcı olabilirim, cüz falan olursa alabilirim.
Allah razı olsun 1bin tane yasin olmasına 5 tane yasin eksik benim 9 aylik oglum bu acı günümüzde çok hasaslasti .herseye agliyor onları tamamlayamadim eğer okuyan olursa verebilirmisiniz
Cuma günleri şehidim gidiyorum sehitlik te teslim ediyorum hiç sorun olmaz.Allah razı olsun sizdenBen alabilirim sorun olmaz, yarin bitse olur mu
Cuma günleri şehidim gidiyorum sehitlik te teslim ediyorum hiç sorun olmaz.Allah razı olsun sizden
Cuma günleri şehidim gidiyorum sehitlik te teslim ediyorum hiç sorun olmaz.Allah razı olsun sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?