- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Bu gece 3 tane okuyayım İnşallah. Allah sabır versinYarın teslim edeceğim kactane okuduysaniz
Allah razı olsun. Gurur duyuyorum. Cumku rabbim beni çok güzel bir onurlu gururlandirdi bu fanı dünyada. BEN ŞEHİT esiyim.elhamdullilah.Bu gece 3 tane okuyayım İnşallah. Allah sabır versin
Ne diyeceğimi bilemedim. Eşinize okumak banada nasip oldu. Allah öte dünyada kavuştursunAllah razı olsun. Gurur duyuyorum. Cumku rabbim beni çok güzel bir onurlu gururlandirdi bu fanı dünyada. BEN ŞEHİT esiyim.elhamdullilah.
Beş tane yasin okudum Rabbim kabul eylesinAllah razı olsun
yatsı namazını ezan okunur okunmaz kılınŞükür bende kılıyorum ama her yatsı vakti bAhanem var kılamıyorum sabaha bile kalkıyorum bi cözüm yok mu
Canim her vaktin ezani okunur okunmaz kıl bu sekilde kilarsan inşaAllah birakmazsin bir dahaBende bir kılıp bir bırakıyorum kızlar. Bırakmamak için ne yapmalı. Niye benim iradem böyle zayıf anlamıyorum
Allah razı olsun hakkımız sizlere helal olsun vatan SağolsunBeş tane yasin okudum Rabbim kabul eylesin
Asıl sizlerden Rabbim razı olsun bizlere haklarınızı helal edin sehidimizin mekanı cennet olsun Efendimize komşu eylesin Rabbim size de cennette kavuşmayı nasip eylesin insaAllah
Allah razı olsunBu gece 3 tane okuyayım İnşallah. Allah sabır versin
Şuan bende bu haldeyim hala baslayamadim vicdan azabı çekiyorum bir yandanKendimden ornek vereyim, cocuklugumdan beri kilardim. Bir tane borcum yoktu. Disariya cikma saatlerimi bile namaza gore ayarlardim. Sonra arkadas cevresi ortamlar vs derken namaz umrumda olmadi. Uzun yillar boylr gecti. Sonra Allah bana buyuk bi sikinti verdi ve hani musibet nasiha derler ya, o dertten biraz ferahlayim diye namazlarima basladim. Ferahlamadim ama namazlarimi da birakmadim şükür insallah insallah da birakmam. Allah elimizi birakmasin..namaz kilmak da bi nasip isi
Şuan bende bu haldeyim hala baslayamadim vicdan azabı çekiyorum bir yandan
İnşallah çok sağolun çok iyi geldi yazdıklarıniz.Allah'ın elimizi birakmasi oyle uzucu oyle uzucu ki..yillarca boyle yasamisim uzaklasmisim..ama yine kapisina cagirdi ya cagirmayabilirdi..sikintimi uzuntumu atmak icin abuk sabuk yollara basvurabilir intihar bile edebilirdim..ortamim cok musait..ama hani derler ya Allahın tokadı..aynen oyle hissettim..dualarim kabul olsun diye namaza basladim baktim duam kabul olmuyor isyan ettim vs sonra dedim hayir sen yonelmene namazlarina devam et..oyle husu icinde kilmiyorum..bi gorev misyon gibi kiliyorum bazen ya da aliskanlik..ama bulusmak icin soz verirsen de gitmezsin ya ve uzulursun mahcup olursun gitmedigin haber vermedigin icin..kilmayinca da oyle hissediyorum..vakit gecmeden baslamak lazim..insallah en en en yakin zamanda nasip olur ❤
İnşallah saglicakla bebeğini kucağına alırsın canimbende başlamak istiyorum allahın izni ile ama olmadı. olmuyo. şuan tüp bebek aşamasındayım. karnımdan eğilemıyorm. iğneler vs çok canım yandı. ama çarşmba başlcm inş
amin cnm amin. inş sağlıklı gelişsin her şeyİnşallah saglicakla bebeğini kucağına alırsın canimAllah kabul etsin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?