- Konu Sahibi aypare ackerman
Kusura bakmayın canlarim .Hastanede yim. Küçük bir kaza geçirdim rabbim tüm namazlarınizi kabul etsin canlarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakmayın canlarim .Hastanede yim. Küçük bir kaza geçirdim rabbim tüm namazlarınizi kabul etsin canlarim
Rabbim yardimcilari olsunAma kolay değil ki biz büyüklerin bile 20lik dişi çıkarken nasıl acı çekiyoruz ki onun birden çok çıkıyor. Kuzum benim nasıl acıyodur şimdi
Allahrazı olsun canim öyle oglum durmuyor biyanda hakkınizi helal edin inşallah bugün yazarım artıkAaa çok geçmiş olsun canım
Hatta öğlene kadar kılarsanız sünnetide kaza ediyorsunuz.öğlenden sonra kalırsa sadece farzı kılınırkaza olduğuna emin misiniz?
Allah rahmet eylesin. Kaç tane okumamız gerekiyor. Ben alıyımSelamın aleyküm hayırlı akşamlar. Sizden bişey rica edebilirmiyim
Ben sevda Öztürk .şehit eren Öztürkün esiyim.ve sizden cumaya kadar yasinserif zinciri kurdum sizde okumak istermisiniz.
Aleykum selam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insaAllah bende okurumSelamın aleyküm hayırlı akşamlar. Sizden bişey rica edebilirmiyim
Ben sevda Öztürk .şehit eren Öztürkün esiyim.ve sizden cumaya kadar yasinserif zinciri kurdum sizde okumak istermisiniz.
ne gibi bahane üretiyorsun mesela canımŞükür bende kılıyorum ama her yatsı vakti bAhanem var kılamıyorum sabaha bile kalkıyorum bi cözüm yok mu
Allah affetsin kılmak istemiyorumne gibi bahane üretiyorsun mesela canım
Yarın teslim edeceğim kactane okuduysanizAllah rahmet eylesin. Kaç tane okumamız gerekiyor. Ben alıyım
Allah razı olsunAleykum selam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insaAllah bende okurum