- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Rabbim bu güzel şefaat sizleride nail etsinBen okudum kuzum 5 Yasin. Ne demek senden de razı olsun.
Kusura bakmayın bu aralar boşaldı burayi biliyorsun eşim şehit oldu zor oldu ama güçlü durmak zorundayim.yatsı namazi kilindimi
Vatan Sağolsun amin inşallahHAYIRLI sabahlarrr
başınız sağolsun canım rabbim cennette kavuşturur inş.
Ben düzenli kılıyorum. Ama bazı sabah namazları kaciriyorum. Artık bir de kaza namazı kılmak istiyorum. Nasıl başlatabilirsin kaza için
günaydın cnımBen düzenli kılıyorum. Ama bazı sabah namazları kaciriyorum. Artık bir de kaza namazı kılmak istiyorum. Nasıl başlatabilirsin kaza için
Çalısırken kaza için de vakit ayırmak zor oluyor. Laf gelecek diye de korkuyorum. Sabah 6 45 gibi evden çıkıyorum o yüzden hafta ici hep kılıyorum ama haftasonu bazen sabah namazı kalıyorgünaydın cnım
kaza namazlarını her vakit namazın arkasında kılabilirisin zamanla alışkalık haline geliyorrr
sabah namazını şuan kalkılmıcak bir durum yok aslında güne 7,20 gibi doğarrrr
saatini kur ve saatini uzak yere koyarsan emın ol kalkabilirsinnn
birde namazla ilgili vidolar izlee ister istemez insan etkileniyorrr
hayırlı cumalra canımÇalısırken kaza için de vakit ayırmak zor oluyor. Laf gelecek diye de korkuyorum. Sabah 6 45 gibi evden çıkıyorum o yüzden hafta ici hep kılıyorum ama haftasonu bazen sabah namazı kalıyor
Bende yeni başladım ama sürekli şeytan dürtüyor kılma kılma diyip duruyor 40 günün geçmesi lazımmış sanırımNamaza düzenli olarak başlamak için bu günlüğü açıyorum.
Sürekli başlıyorum düzenli kılıyorum,fakat bir müddet sonra ne yazık ki bırakıyorum. Yanımda benimle beraber bir arkadas olursa eminim ki birbirimizi uyararak devamlılık sağlayabiliriz.
Haydi bismillah
ben cok uzun sure kilip bıraktım malesef o soz dogrumu bilmem tabiki doğru da olabilir şeytan beni de çok durtuyor ama namaz kilinca kendimi sukretmis hissediyorum benim ailemde kötü ornekler var ne yazik ki dünyayı böylesine umursayan insanlari gordukce ben öyle olmak istemiyorum diyorum kendime. hep kilsak bir süre sonra birakmaya kıyamıyosun ondan ziyade surekli vakti gözlüyosunBende yeni başladım ama sürekli şeytan dürtüyor kılma kılma diyip duruyor 40 günün geçmesi lazımmış sanırım
ay canım benim ne de güzel yazmışsın, insallah benim icin suan zor olanlar sabah namazları olacak eski halime dönmek istiyorum namazlari hiç kaçırmadan kilmak istiyorumDünya rahatı daha ağır basar(nefse) lakin namaz da ahirete ağır basar o yüzden ebedi olan hayatı düşünün şeytan çok uğraşacaktır ama nefsle mücadele de kolay olsaydı bazı alimler bile hata yapmazdı önceliğiniz niyettir zaten her zaman sonrası çorap söküğü gibi gelir merak etmeyin düşünün ki Allahtan bir şey istemeye dua etmeye yüzünüz var dünya hayatınız daha düzenli ve güzel olur ve sürekli de kılmaya çalıştıkça nefsinizle savaştıkça göreceksiniz ki kendinizi daha güçlü ve teslimiyet de hissedeceksiniz Rabbim daim etsin söylediklerim kendi nefsim için de geçerliydi akıl veriyormuş gibi de anlaşılmasın her şeyi sonmuş gibi yaparsanız daha kolay olucaktır ve ölüm tefekkürünü de çokça yapmaya çalışın namaza koşacaksınızdır ölünce ilk sual namazdır bunu da unutmayınız inşaAllah Rabbim nefsimize yenik düşürmesin
Ben namaz arkadaşı olabilirimbenim gibi var mı baslamak isteyen ben eskiden ne güzel kılardim artik çoğumuz evdeyiz bahanemiz yok :) eger yoldas cikarsa beklerim namazlari kildikca yazarız
çok sevinirim canimBen namaz arkadaşı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?