- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Hosbuldum canımHoşgeldin
Maşallah . İsteyince insan kılıyor yeterki o istek olsun bizlerde böyle oluruz inşallahBenim 7 aylik bir oglum var ev işi yemek bide evde ek iş yapıyorum onlara rağmen namazini ve kurani kerimi hiç bırakmadım.
Ben bu yolda sizleyim kızlar rabbim bol kazançlar versin evde ek iş yapanlara banadaMaşallah . İsteyince insan kılıyor yeterki o istek olsun bizlerde böyle oluruz inşallah
Alarmın zil sesini uyan ey gözlerim ilahisinin fon müziğini yapın bir zamanlar öyle yapmıştım ben insallah kalkarsinızBende sürekli kılıyorum ama kına gunumden sabah namazlarımı bıraktım 1 yılı geçti kılamıyorumalarm da kursam olmuyo kaaptip yatıyorum napayım bilemiyorum
DeneyecemAlarmın zil sesini uyan ey gözlerim ilahisinin fon müziğini yapın bir zamanlar öyle yapmıştım ben insallah kalkarsinız
Ben biraz önce yatsi namazini kıldım rabbim kabul etsin.sabah namazları çok zor hiç kalamıyorum. Ve namaz kılarken hep kaza namazları aklıma geliyor onlar için de bir çözüm bulalım
Ben bu konu ile ilgili araştırma yapmıştım özetle şöyleydiSelam kızlar ben kendimi bildiğimden beri kılarım çok şükür ama hamilelik ve çocuktan sonra namazlarımdaki istek huşu olma hali kayboldu kılmak için kılıyor gibiyim Allah affetsin inşllh kabul etsin.. bu konu hakkında ne yapabilirim fikirleinizi paylaşır mısınız?
Bende evde ek is istiyorummmBen bu yolda sizleyim kızlar rabbim bol kazançlar versin evde ek iş yapanlara banada
sabah namazına kalkamadım yineKızlar hayırlı sabahlar sabah namazı kildinizmi
kalkamadimKızlar hayırlı sabahlar sabah namazı kildinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?