- Konu Sahibi aypare ackerman
Kızlar sabah namazı kildinizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sabah namazı kildinizmi
Cumlemizin inşallahYa siz ne guzel bir insansiniz. Rabbim guzel kalbiniz gibi en guzelini versin size insAllah ❤ ben yarin baslayacagim.
hayirli sabahlar bende namaz kiliyorum ama araya regl girince ve bitince devami gelmiyor su anda kiliyorum c9k şükür burası iyi olmuş birbirimize destek oluruz ben de sabahlari çok zorlaniyorum başaracağım inşallah her namazın arkasından 1 2 der sayfa kuranda okuyorum zikir cekiyorumCumlemizin inşallah
Maşallah gelir devamı hepimiz için özel günler oluyor.hayirli sabahlar bende namaz kiliyorum ama araya regl girince ve bitince devami gelmiyor su anda kiliyorum c9k şükür burası iyi olmuş birbirimize destek oluruz ben de sabahlari çok zorlaniyorum başaracağım inşallah her namazın arkasından 1 2 der sayfa kuranda okuyorum zikir cekiyorum
Elimde olsaydı sen kalana kadar uyandirirdimsabah namazına yine kalkamadım
KildinizmiKızlar öğlen namazına basladinizmi
Bende aynıyım çok istiyorum düzenli kılmayı hiç aklımdan çıkmıyor namaz ama sürekli bişey çıkıyorNamaza düzenli olarak başlamak için bu günlüğü açıyorum.
Sürekli başlıyorum düzenli kılıyorum,fakat bir müddet sonra ne yazık ki bırakıyorum. Yanımda benimle beraber bir arkadas olursa eminim ki birbirimizi uyararak devamlılık sağlayabiliriz.
Haydi bismillah
niye başlasana kuzuBen halen baslayamadim
Allah kabul ettsin canimÖğle namazı kılınmıştır. Arz ederim :)