- 23 Ocak 2019
- 3.073
- 10.340
- 208
- 35
- Konu Sahibi aypare ackerman
valla öyle birşey yapsan ne mutlu olurum :)Kızlar isterim ki hepinizi çalar saat gibi aralıksız arayip namaza kaldırmak .ben bu konuda aşırı inatciyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla öyle birşey yapsan ne mutlu olurum :)Kızlar isterim ki hepinizi çalar saat gibi aralıksız arayip namaza kaldırmak .ben bu konuda aşırı inatciyim
Bide onu esime sorunvalla öyle birşey yapsan ne mutlu olurum :)
Kızlar hayırlı sabahlar sabah namazı kildinizmi
Kızlar öğle namazını kildinizmi? ??
Allah kabul etsinKıldım Allah'ın izni ile :)
İnşallahHenüz değil Ne güzel hatırlattınız :) Kılınca yazacağım :)
Bende aynı durumdayım. Aklım çocukta oluyor evde yanlızken.. her zaman yanıma oturtturup öyle namaz kilardim ama şimdi emekledigi için prize falan gidiyor bir şey olacak diye onun tedirginligiyle kendimi tam veremiyorum aklım kayıyor bir şekilde çocuğa..Selam kızlar ben kendimi bildiğimden beri kılarım çok şükür ama hamilelik ve çocuktan sonra namazlarımdaki istek huşu olma hali kayboldu kılmak için kılıyor gibiyim Allah affetsin inşllh kabul etsin.. bu konu hakkında ne yapabilirim fikirleinizi paylaşır mısınız?
Allah kabul etsin
kıldım çok şükür :)Kızlar öğle namazını kildinizmi? ??
Rabbim kabul etsinkıldım çok şükür :)
Olsun yine bırakacak olmaktan korksanda başla arkadaşım, kıldığın kardır. Şeytan bu şekilde kandırıyor. kaçırarakta olsa kılmak hiç kılmıyor olmaktan daha iyidir. Rabbim hepimizi daim etsin bu yolda.Ayni dertten muzdaribim
Baslayip birakiyorum bu sefer yine birakacagim diye baslamaya cesaret edemiyorum
Olsun yine bırakacak olmaktan korksanda başla arkadaşım, kıldığın kardır. Şeytan bu şekilde kandırıyor. kaçırarakta olsa kılmak hiç kılmıyor olmaktan daha iyidir. Rabbim hepimizi daim etsin bu yolda.
[/QUOTE
Brn size burdan hergün hatirlatirim siz baslayin
Allah kabul ettsin canimBen kıldım akşamı şimdi yatsıyı kılacam insallah