- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
harikasin birbirimize destek olalim bende bugun baslamayi dusunuyodum ay cok sevindimNamaza düzenli olarak başlamak için bu günlüğü açıyorum.
Sürekli başlıyorum düzenli kılıyorum,fakat bir müddet sonra ne yazık ki bırakıyorum. Yanımda benimle beraber bir arkadas olursa eminim ki birbirimizi uyararak devamlılık sağlayabiliriz.
Haydi bismillah
tamam ozaman ben size sürekli hatırlatırımBen surekli kiliyorum size burda sürekli hatırlatırım tabi isterseniz
Tabiki isterizBen surekli kiliyorum size burda sürekli hatırlatırım tabi isterseniz
Adel hoşgeldin canımBende sürekli kılıyorum ama kına gunumden sabah namazlarımı bıraktım 1 yılı geçti kılamıyorumalarm da kursam olmuyo kaaptip yatıyorum napayım bilemiyorum
Ben buldugum şehrin saatine göre bilgilendirebilirim bilginiz olsun.Tabiki isteriz
Ayni dertten muzdaribim
Baslayip birakiyorum bu sefer yine birakacagim diye baslamaya cesaret edemiyorum
Gel birlikte başlayalım arkadaşımAyni dertten muzdaribim
Baslayip birakiyorum bu sefer yine birakacagim diye baslamaya cesaret edemiyorum
Haydi bismillah benim bugünden kaçtı namazlarim yarın 5 namazı da kılmak istiyorum inşallahharikasin birbirimize destek olalim bende bugun baslamayi dusunuyodum ay cok sevindim
Amin canım benim inşallah hepimize nasip etsinAllah son nefesinize kadar nasip etsin inşallah☺size güveniyorum bu defa başaracaksiniz
AminBende aynı durumdayım biribirimize destek olalım günlük namaz bildirimi yapalım burda. Güzel bir başlangıç olsun ❤
Çok sevinirizBen surekli kiliyorum size burda sürekli hatırlatırım tabi isterseniz
Gel deneyelim inşallah rabbim de bizimle beraber bize yardım edecektir inşallahBende sürekli kılıyorum ama kına gunumden sabah namazlarımı bıraktım 1 yılı geçti kılamıyorumalarm da kursam olmuyo kaaptip yatıyorum napayım bilemiyorum
Namaza düzenli olarak başlamak için bu günlüğü açıyorum.
Sürekli başlıyorum düzenli kılıyorum,fakat bir müddet sonra ne yazık ki bırakıyorum. Yanımda benimle beraber bir arkadas olursa eminim ki birbirimizi uyararak devamlılık sağlayabiliriz.
Haydi bismillah
Benim 7 aylik bir oglum var ev işi yemek bide evde ek iş yapıyorum onlara rağmen namazini ve kurani kerimi hiç bırakmadım.Kizlar hepinize çok teşekkür ederim . Gelin hep beraber başlayalım kılan arkadaşlar da bize katılsın hep sürekli olsun namazimiz.
Olur valla isterimGel birlikte başlayalım arkadaşım
Haydi bismillah benim bugünden kaçtı namazlarim yarın 5 namazı da kılmak istiyorum inşallah
Amin canım benim inşallah hepimize nasip etsin
Amin
Çok seviniriz
Gel deneyelim inşallah rabbim de bizimle beraber bize yardım edecektir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?