- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
- 198
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Maşallah canım azmine eşinle beraber kılmak cok daha güzel olmalı Rabbim bize de nasip etsinben bekarken tesettüre girdim Kuranı da cocuk Ken öğrenmiştim ama okumaya okumaya unutmuştum evde youtubedaki diyanetin videolarıyla oğrendim hatim yaptım okuyorum şükür elhamdülillah ama geliştirmek istiyorum özellikle tecvid konusunda kursa gitmek istiyorum bende.
Cnm cocukların kaç yasında merak ettim onlarıda yetiştirmek gercekten cok önemli şimdi üçüncüyemi hamişsin özel olmazsa tabiAllah razı olsunah ne güzel bende büyük oğluma yavaş yavaş sevdirmeye çalışıyorum harflerimiz diye oyunlar vs Bedi besmele yaptım çocuklar arası onun için
ben Avusturya'da yaşıyordum evlenip buraya geldim orda yaşadığım sürece hiç Kur'an öğrenmedim namazı öğrenebildim çok şükür
ben de aynen boyle dusunuyorum insallah bitiricezNasıl ki kazalarımız bir anda değil Yavas Yavas günden güne arttıysa, aynı şekilde Yavas Yavas günden güne azalarak biter inşallah hani diyorum bazen ecel ne zaman gelir bilinmez ama ölsem bile niyetimde hep bitirme çabası vardı Allahım söz vermiştim sana bitireceğim diye. Ben boyle düşünüyorum
amin canim teşekkür ederim 20yimAllah'ım daim eylesin inşallah kaç yaşındasın sormama müsade varsa
ben o zamanlar tesettürlü değildim
gittiğim yerde yanıma kıyafet alıyordum çantamda
Ama o ilk gün ki namaz ve huşu bam başka
ınstagram'a bakmadım pek ama YouTube da ara ara vidoelarini izliyorum
özelikle bugünün gençlerine hitap ettiğini düşünüyorum
sosyal medyayı bu anlamda değerlendirir inşallah gençlerimiz
4 buçuk ve 2 buçuk yaşındalarCnm cocukların kaç yasında merak ettim onlarıda yetiştirmek gercekten cok önemli şimdi üçüncüyemi hamişsin özel olmazsa tabi
ah Maşallah yeğenlerim şuan bu yaştaben de aynen boyle dusunuyorum insallah bitiricez
amin canim teşekkür ederim 20yim
ben yatsiyi kildim kizlar
Oyy maşallah canım Rabbim sana bağışlasın kayıpların için üzüldüm neyse ki Rabbim hayırlısı ile yeniden vermiş bende 4 aydır 3. Cocuk için uğraşıyorum4 buçuk ve 2 buçuk yaşındalar
evet nasip olir ise kışın üçüncü gelecek
iki oğlum var
ondam önce bir ölü doğum kızım var 6 aylık bir de kürtaj 8 haftalık
dunde kızımız olacağını öğrendkk
beklemiyorduk bebek ama Allah nasip edince oluyor
Maşallah canım keske 20 yasında senin gibi namaz kılsaydım bak ne güzel yapmışsın tebrik ederim valla örnek olunacak yastasın Rabbim devamlı olmasını nasip etsin dualarım snaben de aynen boyle dusunuyorum insallah bitiricez
amin canim teşekkür ederim 20yim
ben yatsiyi kildim kizlar
Rabbim gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.Oyy maşallah canım Rabbim sana bağışlasın kayıpların için üzüldüm neyse ki Rabbim hayırlısı ile yeniden vermiş bende 4 aydır 3. Cocuk için uğraşıyorumbiz istiyoruz yani bakalım kısmet Ya Rab ne zaman verirse
İnşAllah canım sağlıkla gelsinlerRabbim gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.
bende bu kada hızlı düşünmüyordum ama Allah'ın planı en büyüğümübarek günlerde sende güzel haberi al inşallah
amin canim çok tşk ederim Allah hepimizin namazini kabul etsin yolundan ayirmasin insaAllahah Maşallah yeğenlerim şuan bu yaşta
Rabbim herkese bu bilinci nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin
bende sahuru hazırlayıp ezanı bekleyeceğim inşallah
cok tsk ederimMaşallah canım keske 20 yasında senin gibi namaz kılsaydım bak ne güzel yapmışsın tebrik ederim valla örnek olunacak yastasın Rabbim devamlı olmasını nasip etsin dualarım sna
geldim canim aksatmadim hatta bugun 1er vakit kaza kilmaya baslayacgim yavaş yavas kazaları da bitirelim inşaAllahaypare ackerman canım nerelerdesin hayırlı sahurlar namazlar nasıl gidiyor ben birazdan sabahla kaza kılıcam inşallah
Amin cnm Yavas Yavas bitiririz inşallah başlamak yolun yarısıamin canim çok tşk ederim Allah hepimizin namazini kabul etsin yolundan ayirmasin insaAllah❤
cok tsk ederimbirbirimize cok dua edelim inşallah hic birakmayalim
geldim canim aksatmadim hatta bugun 1er vakit kaza kilmaya baslayacgim yavaş yavas kazaları da bitirelim inşaAllah
Bende kılıyorum canım sadece akşamı kaçırdım çaya dalmışım kaza yaptım kazaları da sabah kazalarına biraz ağırlık verdim her pazartesi sıfırlayıp programda kaldığım sayıdan yeniden düşücem haftalık sizle de paylaşırım sen hesapladım mı tahminikizlar namazlar kiliniyor mu
ben aksami kildim bugun 1 günlük kazalarimi da kildim az belki ama zamanla biter cook fazla kazam var
Canım hamileyken kılman cok güzel bebek için cok faydalı oda ilim sahibi ahlaklı olur inşallah kazalara başlayamasan bile doğumdan sonra başlarsın ya da oturarak kılınabilir karnın büyüyünce oyle biliyorum sende hesapla tahmini gel aramıza su kazalarımız dan kurtulalım inşallahSlmlar bayadır yazmamışm bildirim falan gelmeyince snrm çok şükür devam ediyorum namaza çok çok naidr ya kaçırıyorum ya farzından kılıyorum ama kaza namazlarına bende nerden nasıl başlasam bilemiyorum programa bende bı bakayım Rabb'im ibadetleirmizi kabul etsin hakkıyla kulluk etmeyi nasip etsin insAllah
gecmis olsun canım Allah kabul etsin bende de bir bas agrisi var zorlaya zorlaya kildim dunMerhaba kızlar ben bugün cok halsizim sabahı kaza ettim öğleni de zorladım kendimi kıldım şükür hiç halim yok ya sabah ta belim ağrıdı bayagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?