- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
- 83
Gerçekten çok etkileyici.
Alt yazılı ben çok etkılendım . Umarım sende de işe yarar
Aynen sayesinde 1.5 yıldır namaz kılıyorumGerçekten çok etkileyici.
Geçen gün bende beynimden vuruldum ya. Komşumuz var mükemmel bir kadın öyle güzel öyle naif ki.Aynen sayesinde 1.5 yıldır namaz kılıyorum ♥
Allah kabule tsin canimHala aktif olan var mı bilmiyorum ama bende kıldığım namazları düzenli olarak buraya yazıcam.
bugün sabah namazı kılındı günün ilk namazını kıldım çok şükür... Sabah namazı huzuruna eriştirdiğin için teşekkürler Allahım
Amin canım cümlemizin namazını Allah kabul etsin inşallahAllah kabule tsin canim
Inşaallah başlarsınız ve daim olurKizlar bende namaza baslamak istiyorum...birbirimizi teşfik etsek ne güzel olur.
inşallah canımInşaallah başlarsınız ve daim olur
Ben artik daha huzurluyum. Namaz kilmadığım.ıbadet etmedigim zamanlar da bir tarafım hep eksikti sankinamaz hayatınızda ne değiştirdi paylaşır mısınız
Kizlar bende namaza baslamak istiyorum...birbirimizi teşfik etsek ne güzel olur.
Çok doğru söylemiş arkadaşın.rabbim kıldığın namazları kabul etsin insallahBen de bir arkadaşımla sohbetten sonra başlamaya karar vermiştim. Soğuk sıcak su derdin yok abdest için eskiden insanlar daha cok zorlaniyormus. Sabah erkenden eğlenceye veya acil birşey olsa yataktan kalkarız namaz için neden kalkmıyoruz diye öyle devam etmişti.
Ben varım canimBen aksattı m kizlar. Beraber yeni topik açıp temiz sayfa ile başlamak isteyen bana eşlik etmek isteyen var mı..
Tamam canım sen aç topigi istersen yada ben farketmez hangimiz açalım?Ben varım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?