• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Canım Meryem suresi olmasa ben okunan duaları bulayım.onlar her halde okunabiliyor.daha sonra sayımızı çoğaltır Meryem süresine niyet ederiz.ayarlamasini ben yaparım isterseniz
Çok güzel olur canım çoğumuz bilmiyoruz sayfada bilenler okusun derseniz ben onada kabulum . ben okurum kendi adıma

Çok güzel olur canım çoğumuz bilmiyoruz sayfada bilenler okusun derseniz ben onada kabulum . ben okurum kendi adıma
Az kişi olunca okumak çok uzun sürer canım.ama mazaretsiz olanlar 10 kişi olursa bir kişiye 2 günde okuyabiliriz arada.
Ben bı taslak yapayım sana göndereyim listeyi belirleyip okuyalım.

İyi olur canım önce başka dualarla başlayalım estağfurullah çekelim ya varis 70.000 düşerek
Canım Meryem suresi olmasa ben okunan duaları bulayım.onlar her halde okunabiliyor.daha sonra sayımızı çoğaltır Meryem süresine niyet ederiz.ayarlamasini ben yaparım isterseniz

Aynen canım şimdi okuyabileceklerimizin listesini hazırlarım ben
Sonra listeyi yaparız bol bol okuruz inşallah.
Çok iyi düşünmüşün canım Allah razı olsun 😍

Hz zekeriyanin duasi olabilir
Rabbi hebli minessalihin
Veya enbiya suresinde gecen ayet
Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin
Veya Esma olarak
ya halik ya bari ya musavvir olabilir
Veya kisa ismi azam da olabilir 🤰🏻❤️
Hz zekeriyanin duası
Ya Varis
Enbiya süresinin 87. Ayeti
Allahümme ya evvelü

Ve bı kaç daha ekleyeceğim canım.baska var mı önerin ekleyelim hazirliyorum şuan

Bende onu dicektim canım meryem suresi uzun bi sure sayımızda az olduğundan biraz zorlanıcak sanki arkadaşlar. Daha kısa bişeyler bulsak kimse zorlanmasın 🤗

Back