Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Allah razı olsun canım nasıl güzel uğraşıyorsun bizim için gecemiz mübarek olsun inşallah ben bir haftadır izinliyim rabbim tarafından aynı zamanda karantinamızın son günü bugün streten midir nedir uzadı regl dönemim namaz kılamadım bugünde

Hepimizden razı olsun hepimiz için uğraşıyorum canım rabbim muhaffak eylesin hep birlikte kurtuluşa erelim inşaallah geçmiş olsun canım sitres en büyük dusmann koranamiydiniz

Hepimizden razı olsun hepimiz için uğraşıyorum canım rabbim muhaffak eylesin hep birlikte kurtuluşa erelim inşaallah geçmiş olsun canım sitres en büyük dusmann koranamiydiniz
Evet canım ben korona için stres yapmayı bırakalı bir yıl oldu ilk 3 ay çok stres yaptım çocuklar devamlı hastalanınca bıraktım o stresi sıkıntıyı saldım Allah'a çok şükür hiç bişey olmadı olmazda inşallah tek bir ilaç dahi içmeden ağrıdan ve koku kaybından kurtulduk çok şükür rabbim beterinden esirgesin

İlk çıktığı günleri hatırlıyorum paranoyak olmuştum eşimi kapıda dezenfekte etmeye başlıyordum haberleri izledikçe ağlıyordum zor günlerdi gerçekten hepimiz deli çıkmadan kurtuluruz inşaallah bu hastaliktan canım

Amin canım amin inşallah gerçekten haberleri izlemeyi bıraktım rahatladım tavsiye ederim

Bencede canım keşke her gece Kadir gecesi olsa mirayeye
Ama son 10 günde arayın diyorlar. Üzülme biz son 10 günü kadir gecesi bugün diye düşünelim her gün.
İnşallah oruc bitene kadar en azindan kaza namazlarimiza devam edelim geceleri.
Gücümüzün yettiği kadar

Benim duam mirayeye sabah namazını kılabilmesi için Kadir gecesi gibi güzel bir beklentisi olması her gün bu duyguyu yasasinki namazlarını kacirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…