- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.841
Sanada hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar hatunlar dün hepsını kıldım şükür bu sabah namaz esımle bol bol namaz ve kuranla gecırdık sımdı kızımla uyuyor babası bende bır bulantı hıssı ıle uyandımgalıba bobreklerımdekı sorundan öyle oluyor
Amin canim...Eki Görüntüle 2845396
Güzel Rabb'im, Annesini kaybetmişlere Rahmet . Anne olmayı Dileyenlere, hayırlı Evlat ..çocuğunu kaybetmiş Annelere sabır .. Anne Olamayıp Anneliği Kalbinde Taşıyanlara Merhamet eyle.. "
Hepimizin
Anneler günü Kutlu OLSUN
C ceycey0406Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
athena Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Rabbim dileyen herkese nasip etsin en kısa zamanda anneler günümüz kutlu olsunEki Görüntüle 2845396
Güzel Rabb'im, Annesini kaybetmişlere Rahmet . Anne olmayı Dileyenlere, hayırlı Evlat ..çocuğunu kaybetmiş Annelere sabır .. Anne Olamayıp Anneliği Kalbinde Taşıyanlara Merhamet eyle.. "
Hepimizin
Anneler günü Kutlu OLSUN
C ceycey0406Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
athena Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
InsallahEki Görüntüle 2845450
AMİNNNAMAZ VAKTİ CANLAR
athena Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni @yarim66
Çıkarırım canım tabide birşey mi oldu meraktan soruyorum
Eki Görüntüle 2845617
Vakit Gelmeden Değerlendirelim inşaallah Günlerimizi ..
Namaz Vakti CANLARR
athena Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Aaa neden acaba bir şeymi yaptık bizden dolayımıCkirim
Tamam da kahvenin de dedigimi bir şeymi oldu acaba
Allah kabul etsinKalkayımda abdesti alıp namazı bekliyim sonrada kuranımı okurum
Ckirim
Hiçbişey olmadı nolacakTamam da kahvenin de dedigimi bir şeymi oldu acaba
Peki canım ❤Hiçbişey olmadı nolacaknamazlarımı zaten kılıyorum elhamdülillah, sayfaya pek bakamıyorum o yüzden dedim
Evet canım öyle olmuş ben bugün temizliğe girdim dip köşeAaaa kahvem nerdesin bugün sesin çıkmıyor baktım etiket yok ben etiket yaparken sen eklemişim balım
Kolay gelsin kahvemmEvet canım öyle olmuş ben bugün temizliğe girdim dip köşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?