• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Hayırlı sabahlar hatunlar dün hepsını kıldım şükür bu sabah namaz esımle bol bol namaz ve kuranla gecırdık sımdı kızımla uyuyor babası bende bır bulantı hıssı ıle uyandım😞galıba bobreklerımdekı sorundan öyle oluyor

Hayırlı sabahlar hatunlar dün hepsını kıldım şükür bu sabah namaz esımle bol bol namaz ve kuranla gecırdık sımdı kızımla uyuyor babası bende bır bulantı hıssı ıle uyandım😞galıba bobreklerımdekı sorundan öyle oluyor
Sanada hayırlı sabahlar :KK200:

Screenshot_20210509-104345~2.jpeg

Güzel Rabb'im, Annesini kaybetmişlere Rahmet . Anne olmayı Dileyenlere, hayırlı Evlat ..çocuğunu kaybetmiş Annelere sabır .. Anne Olamayıp Anneliği Kalbinde Taşıyanlara Merhamet eyle.. "

Hepimizin
Anneler günü Kutlu OLSUN🤗🤗

C ceycey0406 Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Niloyatospikk Keira- Keira- . i p e k i p e k Hifaa Hifaa MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer clara clara F Flower__ Amazing family Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06 Ayca_06
athena athena Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora Aktif Lora COLIN COLIN D u t D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Begonya2 Begonya2 M MaviMabellee Cemoos Cemoos golgefeslegeni golgefeslegeni Yarimm66 Yarimm66

Rabbim dileyen herkese nasip etsin en kısa zamanda anneler günümüz kutlu olsun 😍🤗

Back