Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Amin ecmainn cümlemizin inşaAllah canım benim senmi dualıcaksın
Diğer arkadaşlardan da toplandı mı
Toplandı canım sayımızı çok geçtik hem necmettin nursaçan hocanın duasında.olucagiz hem eyüp camisinde edilen dualarda olucagiz hemde ben dua ve diğer arkadaşların duasında olucagiz inşallah bağışlayacam rabbim kabul etsin

Duayı belirleyin canım yarın açalım konu etiket yapalım
Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten.”

ANLAMI: “Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.” ( 3 defa )

Duasını ettiğinde Hz . Zekeriya Peygambere karşılık olarak Yahya yi veren Rabbim
Hz Muhammede ( s.a.v) olan sevgin merhametin hürmetine bu arkadaşa da en hayırlısindan evlat
Ver.
Sen isteyene verirsin senden istenmesine seversin.
Duasını okuyarak Ya Evvel( 1000 tane ) aramızda paylaşırız.
Bir de Ya Varis (707)
Bunları kac kisiysek sayısını aramızda paylaşalım.

Son düzenleme:
Tamam canım olur bu topikte yapalım

Nurcum bu dua yı dağıtalım inşallah pazartesi etiketliyelim cuma ya kadar süresi olsun ne dersin

Minnosmeliss yapmak istedi ben de fikir sundum topigi o acarsa ordan devam edelim bu duaya inşallah
Anladığım kadarıyla topik açmak değil de bu topikten devam etmek istedi hani kadir gecesi dualarımız bitti bundan sonrası çocuk bekleyenlere olsun gibi yanlış anlamdım sa Minnosprenses

Ne fark eder ki önemli olan böyle bişey yapmak duada bulunmak bence
Aynen öyle fark etmez ben öyle anladım dedim ister burdan ister başka konu acar bence boş durmaktansa dua etmek ve bir kişinin dileğine ortak olmak çokta daha guzel yeterki birlik.olunsun dua edelim inşalalh rabbim kabul etsin

Amiin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…