Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Saolasın tesekkurler bıldırım geç yaptım bebegım varda bıde rahatsızdım esım evler falan temızledı orucuda tutamadım sabah çok fena oldum

Saolasın tesekkurler bıldırım geç yaptım bebegım varda bıde rahatsızdım esım evler falan temızledı orucuda tutamadım sabah çok fena oldum
Geçmiş olsun canım ne kadarlık bebeğin

Bir ay zamanı var haziranın 13 kadar sanırım canım herkeze uyan bir program yapmaya çalışırız
Şimdi şöyle nasıl olur hocam

Benim bu oruçta 6 gün mazeretli günler sebebiyle tutamadığım borca kalmış günlerim var.
Ben bu şevval ayinda bu 6 gün borcumu odesem yine aynı sevabı alır mıyım?

Allah razı olsun canım kk ya giremiyorum ona rağmen etiketlemissiniz beni ❤
1 haftadır oruç namaz yoktu yeni abdestlendim ins bu gece katılıyorum aranıza tekrardan. Rabbım tüm ibadetlerimizi kabul etsin

Borç varken Hanifi mezhebinde önce borca niyetlenmek gerekiyormuş zaten canım. benimde 6 gün borcum var onu ödeyeceğim

Benım 61 tane borcum varartık rabbım nasıp ederse bayram sonu bır ıkı tutcM 15 tane tutmuştum

Tüp bebek benım kızım ondan dolayı 2 sene tutamadım rabbım tutmayı nasıp etsın hepımıze önceden hıc borcum yoktu ama olsun tutarım yıne ınslalah

Güzelmiş canım buda olabilir ferace de olabilir .ben yazlık feraceyi geciriveriyorum üzerime kolay oluyor
Feracem yokki kuzum. Bi bakınayım hırka gibi bişeyler belki gözüme kestirirsem hem normal giymelikte kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…