- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.601
Saolasın tesekkurler bıldırım geç yaptım bebegım varda bıde rahatsızdım esım evler falan temızledı orucuda tutamadım sabah çok fena oldum
Geçmiş olsun canım ne kadarlık bebeğinSaolasın tesekkurler bıldırım geç yaptım bebegım varda bıde rahatsızdım esım evler falan temızledı orucuda tutamadım sabah çok fena oldum
Bir ay zamanı var haziranın 13 kadar sanırım canım herkeze uyan bir program yapmaya çalışırızTam adet dönemine denk gelecek sanırım belki de adetim biter öyle girer bu günler.
Musait olursam inşallah tutalım
Çok Saolasın canım allah razı olsun 16 aylık olduk çok şükür teyzesı tam tanıma zmaanınsabaj 7 de uyanıyoruzGeçmiş olsun canım ne kadarlık bebeğin
Benimde 19 aylık kızım var anliyabiliyorum seni canımÇok Saolasın canım allah razı olsun 16 aylık olduk çok şükür teyzesı tam tanıma zmaanınsabaj 7 de uyanıyoruzakşama kadar koştur dur
Şimdi şöyle nasıl olur hocamBir ay zamanı var haziranın 13 kadar sanırım canım herkeze uyan bir program yapmaya çalışırız
Allah razı olsun canım kk ya giremiyorum ona rağmen etiketlemissiniz beni ❤@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
@hanimpazari
@sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
@Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Meybuz
COLIN
Amazing family
D u t
C ceycey0406
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Kahve __Kokusu
Kızlar yatsı ezani yaklaşıyor rabbim namazlarımızı dualarımızı kabul etsin inşallah
Duanızdan unutmayın inşllahEki Görüntüle 2843283
Borç varken Hanifi mezhebinde önce borca niyetlenmek gerekiyormuş zaten canım. benimde 6 gün borcum var onu ödeyeceğimŞimdi şöyle nasıl olur hocam
Benim bu oruçta 6 gün mazeretli günler sebebiyle tutamadığım borca kalmış günlerim var.
Ben bu şevval ayinda bu 6 gün borcumu odesem yine aynı sevabı alır mıyım?
Olurmu çıkarmak aşk olsun hoş geldin canım neden giremiyorsun.Allah razı olsun canım kk ya giremiyorum ona rağmen etiketlemissiniz beni ❤
1 haftadır oruç namaz yoktu yeni abdestlendim ins bu gece katılıyorum aranıza tekrardan. Rabbım tüm ibadetlerimizi kabul etsin
Ah canları sağ olsun ama bazen çok zorlanıyorum şükür yıne de halımızeBenimde 19 aylık kızım var anliyabiliyorum seni canım
Şükür canım kizmi senin oğlan miAh canları sağ olsun ama bazen çok zorlanıyorum şükür yıne de halımıze
Benımde kızım var Umay reyyanımŞükür canım kizmi senin oğlan mi
Maşallah kuzuya Hatice nisa benim kızın adida zar zor uyudu şimdiBenımde kızım var Umay reyyanımTeyzesi
Ödersin inşaallah canım rabbim yardim ederTüp bebek benım kızım ondan dolayı 2 sene tutamadım rabbım tutmayı nasıp etsın hepımıze önceden hıc borcum yoktu ama olsun tutarım yıne ınslalah
Feracem yokki kuzum. Bi bakınayım hırka gibi bişeyler belki gözüme kestirirsem hem normal giymelikte kullanırımGüzelmiş canım buda olabilir ferace de olabilir .ben yazlık feraceyi geciriveriyorum üzerime kolay oluyor
Dışarıda kapalı değilmisin canım ben yanlış anladım sanırım canımFeracem yokki kuzum. Bi bakınayım hırka gibi bişeyler belki gözüme kestirirsem hem normal giymelikte kullanırım
Etiket yapmayı unutmuşum canlarEki Görüntüle 2843414
Allah nesip ederse ben bayram sonu ,bu orucu tutmak istiyorum canlar. varmı benimle tutariz beraber, sahur yaparız diyenler. birbirimizi teşvik edelim
inşallah nasip olur çok isterimEtiket yapmayı unutmuşum canlar
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 Catlak-kurabiye @yarim66
Etiket yapmayı unutmuşum canlar
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 Catlak-kurabiye @yarim66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?