- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.641
Seninde canımCumanız mubarek olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde canımCumanız mubarek olsun
tamam canımCanım.bitti salavat ama fazla olsun dersen kadir gecesi benimde.duam.olsun dersen istediği kadar çek cumartesi herkes çektiğini diyecek inşallah
Hayırlı cumalar canım hasgeldin aramıza. Allah bağışlasın benimde kızım var 19 aylık etiketini başlatıyorum hemenHayırlı cumalar arkadaşlar. Birkaç gündür sessiz takip ediyorum sizi ben de aranıza katılmak istiyorum namazlarımı düzenli kılabilmek için. 16 aylık bir oğlum var hala çok sık emiyor o yüzden oruç tutamıyorum ama en azından namazlarımı düzenli kılmak istiyorum.
Hayırlı cumalaarEy ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar... Canlarr
Eki Görüntüle 2843650
C ceycey0406 . Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusa Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Hayırlı cumalar canım zeytin ve sanaHayırlı cumalaar
Hayırlı cumalar canım Niloya yine gitmiş alışkanlık yaptı banHayırlı cumalar
Ban mi yemiş yineHayırlı cumalar canım Niloya yine gitmiş alışkanlık yaptı ban
Evet canım gelince çekelim bi kenara da bidaha gitmeSin yaa uzunda sürüyoHayırlı cumalar canım Niloya yine gitmiş alışkanlık yaptı ban
Neden gittin ki bu seferEvet canım gelince çekelim bi kenara da bidaha gitmeSin yaa uzunda sürüyo
Ters düşmüş biraz canım son mesajlarında gördüm bendeNeden gittin ki bu sefer
Bu defa kaç gün almış ki gerek yok tartışacağini anladığı an çıksın konudan canım uyaralımEvet canım gelince çekelim bi kenara da bidaha gitmeSin yaa uzunda sürüyo
Hiç bilmiyorumki canım valla kaç gün aldığınıBu defa kaç gün almış ki gerek yok tartışacağini anladığı an çıksın konudan canım uyaralım
Çek gelince kulaklarını gelince canimHiç bilmiyorumki canım valla kaç gün aldığını
Hoş buldum. Amin çok teşekkür ederimHayırlı cumalar canım hasgeldin aramıza. Allah bağışlasın benimde kızım var 19 aylık etiketini başlatıyorum hemen