- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.473
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.581
500 salavat kaldı700 kaldi
Kızlar ben evin içinde açığım o yüzden namaz kılarken falan sürekli baştan aşağı giyinmek çok zor gelmeye başladı. Hem namaz kılarken hem dışarı çamaşır faşn sererken giymek için şöyle namaz elbisesi düşündüm. Kullananınız varmı memnunmusunuzEki Görüntüle 2843333
Salâvat 200 kaldi500 salavat kaldı
Salâvat bitti kızlar ALLAH kabul etsinSalâvat 200 kaldi
Bende alıyım o zamn hem cama balkona çıkarken iyi olur yaz geldi artıkKardeşim de açık ve namazlarında böyle elbise giyiyor
Çok kullanışlı bende acarım evde saçlarımı ben alıştığım için zor gelmiyor ama.kizkardesim tamamen açık bu elbise çok pratik oluyor
Aynen kardeşim rashit kullanıyor al güle güle.kullan canimBende alıyım o zamn hem cama balkona çıkarken iyi olur yaz geldi artık
Alayım canımMinnosprenses kuzum 800 salavat kalmış almak ister misin okuyabileceğin kadarını ya da almış mıydın daha önce
Canım.bitti salavat ama fazla olsun dersen kadir gecesi benimde.duam.olsun dersen istediği kadar çek cumartesi herkes çektiğini diyecek inşallahAlayım canım
Aminn canım affetsin inşaallahSağol canım benim napim onu salladığım yerde boş durmaktansa kuranımı okuyom tesbihimi çekiyorumdün yatsıyı kaçırdım ama durmadığı için ona üzüldğm allah affetsin
Güzelmiş canım buda olabilir ferace de olabilir .ben yazlık feraceyi geciriveriyorum üzerime kolay oluyorKızlar ben evin içinde açığım o yüzden namaz kılarken falan sürekli baştan aşağı giyinmek çok zor gelmeye başladı. Hem namaz kılarken hem dışarı çamaşır faşn sererken giymek için şöyle namaz elbisesi düşündüm. Kullananınız varmı memnunmusunuzEki Görüntüle 2843333
Rashit ne canım ilk defa duydumAynen kardeşim rashit kullanıyor al güle güle.kullan canim
Rahat canimRashit ne canım ilk defa duydum
Haaajjaa çok yanlış anlamışım ben olayıRahat canim
Ben varım canım rabbım nasıp ederseEki Görüntüle 2843414
Allah nesip ederse ben bayram sonu ,bu orucu tutmak istiyorum canlar. varmı benimle tutariz beraber, sahur yaparız diyenler. birbirimizi teşvik edelim
Harikasın cnm ALLAH kabul etsibu arada şükür tüm gün namazlarımı kıldım hamd olsun
bu arada şükür tüm gün namazlarımı kıldım hamd olsun
Aldım seni listeye canımBen varım canım rabbım nasıp ederse
Tam adet dönemine denk gelecek sanırım belki de adetim biter öyle girer bu günler.Eki Görüntüle 2843414
Allah nesip ederse ben bayram sonu ,bu orucu tutmak istiyorum canlar. varmı benimle tutariz beraber, sahur yaparız diyenler. birbirimizi teşvik edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?