- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.621
hangi gün başlanacak?ayrıntılı bilgi verirmisin.ben hiç tutmadım ramazan dışında ve kazalarım dışında.heves ettimBayram sonu ben regl olma durumum var belki bayram günü artık sonrası şevval oruçları olucak 3 ysds 6 gün
Ben bayram bitince şevval ayının 12.günü başlardım 6 gün tutardım böyle oluyor ama oldu da regl olduk şevval ayı çıkmadan her hangi bir gün başlayıp 6 gün tutmak çok sevapmishangi gün başlanacak?ayrıntılı bilgi verirmisin.ben hiç tutmadım ramazan dışında ve kazalarım dışında.heves ettim
İsimlerinizi yazicam bayram sonu tekrar konuşuruz canım düzenleme yapipinşallah nasip olur çok isterim
Tutmak isteyenlerin durumuna göre ayarlamaya çalışacağım canım kimler istiyor netlestirelim gerisi hallolurBayram sonu ben regl olma durumum var belki bayram günü artık sonrası şevval oruçları olucak 3 ysds 6 gün
2 yılda ben tutamadım beyin tümörüm olduğu için ama artık iyiyim 2 gün hariç tuttum bu sene.Ödersin inşaallah canım rabbim yardim eder
Geçmiş Olsun canım. hastalıkta borçlu sayilmiyorsun zaten önce sağlık. bundan sonra sağlıklı bir şekilde tutarsın inşaallah oruçlarını2 yılda ben tutamadım beyin tümörüm olduğu için ama artık iyiyim 2 gün hariç tuttum bu sene.
Rabbim nasip eylesin inşaAllahEki Görüntüle 2843534
İsteyenlere Selam olsun, Canlarrrrr
C ceycey0406 .Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . @yarim66. i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusaCatlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos
Amin canım şefaat etsin ya Resulullah inşaallahRabbim nasip eylesin inşaAllah
Allah kabul etsin
Ennnn bi sevdiklerimden bu söz.....Eki Görüntüle 2843534
C ceycey0406 .Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . @yarim66. i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusaCatlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos
Bu sözü yüreğime dokunuyor ağlayasım geliyorEki Görüntüle 2843534
Ben sahura kalmadan tutuyom bunu. Tek başıma uyanmayi beceremedigim icin telefonla uzaktan yardim aliyom daEki Görüntüle 2843414
Allah nesip ederse ben bayram sonu ,bu orucu tutmak istiyorum canlar. varmı benimle tutariz beraber, sahur yaparız diyenler. birbirimizi teşvik edelim
Aynen benim de.Bu sözü yüreğime dokunuyor ağlayasım geliyor
Benimde dünya gözümde toz tanesinden daha küçük görünüyorBu sözü yüreğime dokunuyor ağlayasım geliyor
Tuttuğunu bilsekde yeter canım bize kalpler bir olsunBen sahura kalmadan tutuyom bunu. Tek başıma uyanmayi beceremedigim icin telefonla uzaktan yardim aliyom daRamazan dışında rahatsiz etmeyeyim bizimkileri.
Nasip olursa tutmak isterim canım bendeEtiket yapmayı unutmuşum canlar
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t @Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek @Assos32 MssPARE ASSOSyal @Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer Keira- . @nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
@renksizgokkusagi M Morlale8Catlak-kurabiye @yarim66
Aldım kuzum listeye inşaallah nasip olurNasip olursa tutmak isterim canım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?