- 27 Mart 2019
- 29.743
- 108.401
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.441
Bitanem cemosum salavat ve kelimeyi tevhit cekiyoruz 5000 tane hangisini ne kadar cekersen söyle sayımız tam olsun hatta çok olsun insallahCanım benim tesbihler den haberim yoktu
Kendime kelime-i tevhid çekiyorum ama burada ne çekiyoruz.
Basliyayim aksama bende
Tamam canım ben ayrı kelime-i tevhid çekiyorum eniştemin vefatından dolayı.Bitanem cemosum salavat ve kelimeyi tevhit cekiyoruz 5000 tane hangisini ne kadar cekersen söyle sayımız tam olsun hatta çok olsun insallah
Tamam canım kadır süresi dağıttık o bitti şükür kadir gecesi için dualar toplu oksun diye bitanemTamam canım ben ayrı kelime-i tevhid çekiyorum eniştemin vefatından dolayı.
Birde burası için çekeyim akşam başlarım burda çektiğimiz bilmiyordum iyiki etiketlendin canım
Olur ne çekicez
Canim salavat veya kelimeyi tevhit çekerseniz ikisi de olur ne kadar cekersiniz söyleyin sayımızı tammaliyalim hatta geçelimOlur ne çekicez
Tamam canımCanim salavat veya kelimeyi tevhit çekerseniz ikisi de olur ne kadar cekersiniz söyleyin sayımızı tammaliyalim hatta geçelim
Nezamana kadarCanim salavat veya kelimeyi tevhit çekerseniz ikisi de olur ne kadar cekersiniz söyleyin sayımızı tammaliyalim hatta geçelim
Kadir süresi bitti mi alanlar okumuştur.Kızlar tesbihler nasıl gidiyor
2500 salavat
4000 tevhit halen duruyor ne kadar çektiniz yazın ki net olsun yavru kuşlar
@Bidar Sultan
@Musekkin
@Mimariye
@Zerre
clara
Begonya2
@hanimpazari
@sevgitek
@nigtingale62
@Ayca_06
@Drderdimderin
@Bidar Sultan
@memurhanim
@sumeyye07
@Hifaa
@Aktif Lora
@Minnosmeliss
Cemoos
@28mn
@NilMeSeKer
@Asaletanne
i p e k
MssPARE
Kahve __Kokusu
@Magnifiague
@Assos32
@COLIN
@Amazing family
@DuT ağacı
Kadir gecesine kadar cumartesi gününe kadarNezamana kadar
Tamam hayatım tevhid çekerim benKadir gecesine kadar cumartesi gününe kadar
2500 salavat.kaldi 4000 tevhit var
Aynen canımKadir süresi bitti mi alanlar okumuştur.
Ben de almıştım okumustum.
Tekrar bildirim yapmaya gerek yoktur diye bir şey yazmadım.
Slaavati ve tevhit i okuyabildigim kadar okuyup sayı vericem.
Ne kadar çektiğini söyle sonrasında sayımız net oksun kuzucukTamam hayatım tevhid çekerim ben
1000 çekerim canımNe kadar çektiğini söyle sonrasında sayımız net oksun kuzucuk
Ben 1000 aldim ya canim benim, 4000 degil 3000 kalanKızlar tesbihler nasıl gidiyor
2500 salavat
@Bidar Sultan
@Musekkin
@Mimariye
@Zerre
clara
Begonya2
@hanimpazari
@sevgitek
@nigtingale62
@Ayca_06
@Drderdimderin
@Bidar Sultan
@memurhanim
@sumeyye07
@Hifaa
@Aktif Lora
@Minnosmeliss
Cemoos
@28mn
@NilMeSeKer
@Asaletanne
i p e k
MssPARE
Kahve __Kokusu
@Magnifiague
@Assos32
@COLIN
@Amazing family
@DuT ağacı
Tamam düzeltelim 3000 kelimei tevhit kalmış kizlarBen 1000 aldim ya canim benim, 4000 degil 3000 kalan
1000 tane de dut ağacı arkadaş almışTamam düzeltelim 3000 kelimei tevhit kalmış kizlar
Ben toplam 1600 tane çekebldim, dün 1000e tamamlayamadım, hergün çektiğim sayıyı yazayım mı?Kızlar tesbihler nasıl gidiyor
2500 salavat
@Bidar Sultan
@Musekkin
@Mimariye
@Zerre
clara
Begonya2
@hanimpazari
@sevgitek
@nigtingale62
@Ayca_06
@Drderdimderin
@Bidar Sultan
@memurhanim
@sumeyye07
@Hifaa
@Aktif Lora
@Minnosmeliss
Cemoos
@28mn
@NilMeSeKer
@Asaletanne
i p e k
MssPARE
Kahve __Kokusu
@Magnifiague
@Assos32
@COLIN
@Amazing family
@DuT ağacı
Bir algı vardı eskiden yaşlanınca hacca giderim
2 yıldır belli bir yaşın üstündeki yaşlılar hacca kabul edilmedi malum onlar hacci istedi ama hac onları istemedi malum korana.
Namazı da böyle oteleye oteleye bir bakmışız biz Namazı istesek de namaz bizi istemez.
Her şeyi kendi keyfimize bıraka bıraka bu hale geldik.
Halbuki Allah cani isteyen kılsın diye buyurmamisti ki
Namazi dosdoğru kılın ki kurtuluşa eresiniz buyurmuştu.
Namazın vücudumuza olan faydasını bilmedigimizden okunan duaların iki cihanı huzura erdirdigini bilmediğimizden
Allah in değil bizim kendimize zulmettigimizi bilmedigimizden b
Yabancı doktorlar namaz kılan Müslümanı görünce "Bu hareketler insanın vücut sağlığı icin çok faydalı, bunları yapmayi nerden öğrendiniz" diye soruyorlardı...Bir algı vardı eskiden yaşlanınca hacca giderim
2 yıldır belli bir yaşın üstündeki yaşlılar hacca kabul edilmedi malum onlar hacci istedi ama hac onları istemedi malum korana.
Namazı da böyle oteleye oteleye bir bakmışız biz Namazı istesek de namaz bizi istemez.
Her şeyi kendi keyfimize bıraka bıraka bu hale geldik.
Halbuki Allah cani isteyen kılsın diye buyurmamisti ki
Namazi dosdoğru kılın ki kurtuluşa eresiniz buyurmuştu.
Namazın vücudumuza olan faydasını bilmedigimizden okunan duaların iki cihanı huzura erdirdigini bilmediğimizden
Allah in değil bizim kendimize zulmettigimizi bilmedigimizden başımıza gelmedik felaket kalmıyor zaten
Yok canım cumartesine kadar kim ne kadar çekerse o gün yazalımBen toplam 1600 tane çekebldim, dün 1000e tamamlayamadım, hergün çektiğim sayıyı yazayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?