Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Canım benim tesbihler den haberim yoktu
Kendime kelime-i tevhid çekiyorum ama burada ne çekiyoruz.
Basliyayim aksama bende
Bitanem cemosum salavat ve kelimeyi tevhit cekiyoruz 5000 tane hangisini ne kadar cekersen söyle sayımız tam olsun hatta çok olsun insallah

Bitanem cemosum salavat ve kelimeyi tevhit cekiyoruz 5000 tane hangisini ne kadar cekersen söyle sayımız tam olsun hatta çok olsun insallah
Tamam canım ben ayrı kelime-i tevhid çekiyorum eniştemin vefatından dolayı.
Birde burası için çekeyim akşam başlarım burda çektiğimiz bilmiyordum iyiki etiketlendin canım

Tamam canım ben ayrı kelime-i tevhid çekiyorum eniştemin vefatından dolayı.
Birde burası için çekeyim akşam başlarım burda çektiğimiz bilmiyordum iyiki etiketlendin canım
Tamam canım kadır süresi dağıttık o bitti şükür kadir gecesi için dualar toplu oksun diye bitanem

Kadir süresi bitti mi alanlar okumuştur.
Ben de almıştım okumustum.
Tekrar bildirim yapmaya gerek yoktur diye bir şey yazmadım.
Slaavati ve tevhit i okuyabildigim kadar okuyup sayı vericem.

Kadir süresi bitti mi alanlar okumuştur.
Ben de almıştım okumustum.
Tekrar bildirim yapmaya gerek yoktur diye bir şey yazmadım.
Slaavati ve tevhit i okuyabildigim kadar okuyup sayı vericem.
Aynen canım

Kadir süresi evet.alanlar zaten cumartesi gününe kadar olduğunu bildiği için okumuşlardır yada devam ediyorlardır zaten kısa bir süre ben ezberim

Ben 1000 aldim ya canim benim, 4000 degil 3000 kalan

بسم الله الرَّ حمن الر حيمِ

1. Şüphesiz, biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. 2. Kadir gecesinin ne olduğunu sen ne bileceksin! 3. Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. 4. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. 5. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.
Kadr 97/1-5

"Sizden biriniz mal ve halk (evlat) hususlarında kendisinden üstün olan kimselere baktığında bir de kendisinin üstün olduğu daha aşağı kimselere baksın"
(Müslim, " Zühd", 8)

"...Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahiretin rahmanı ve rahîmi olan Allah’ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle." Amin...
(Hâkim, "De’avât", No:1898)

Ben toplam 1600 tane çekebldim, dün 1000e tamamlayamadım, hergün çektiğim sayıyı yazayım mı?

Yabancı doktorlar namaz kılan Müslümanı görünce "Bu hareketler insanın vücut sağlığı icin çok faydalı, bunları yapmayi nerden öğrendiniz" diye soruyorlardı...

Koronanin etkisini yitirmesi icin çokça tövbe ve istigfar cekmeyi tavsiye ediyor hocalar hep. Kesin bir sekilde, kararlı şekilde artık günah işlemeyeyim diyen tevbe eden hassas dikkatli bir zihinle ibadete devam edilmeliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…