Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

7 dakikam var benim ezanıma okunsunda kılalım da huzur bulalım sabah namazının verdiği huzuru hiç birşey vermiyor

7 dakikam var benim ezanıma okunsunda kılalım da huzur bulalım sabah namazının verdiği huzuru hiç birşey vermiyor
temiz havayı içine çekmeyi unutma canım şifa vardır @L O L arkadaşımızın hatırlatması.. Allah kabul etsin inşaallah

Herkes okubildigi kadar okusun sonra tek tek kişilere bagisliyalim o gecenin hayrına çok güzel düşünmüşsunuz yarın başlayalım yavaştan herkes katılmak isterse isteyen salavat okusun isteyen Esma isteyen kuran okusun herkes için bağışlansin

Yarın organize edelim canım MssPARE arkadaşımiz dagitsin bizler okuyalım inşaallah

nightingale62 Burayı okudun mu canım? Arkadas cok hos yazmis. Ben de bu yöntemi tavsiye etmeye calismistim:))

Bende sabah öğlen kıldım. Temizlik yapıyorum kuranlarım var okunması gereken. Gelemesemde kılıyorum ama
Ben de girmesem de kılıyorum.
Hele simdi, son 10 güne girdik diye kk'yı azaltacağım, göremezseniz merak etmeyin. Arada tesbihleri bildirmek için kısa süreli girer yazarim Kahve __Kokusu MssPARE

Ben de girmesem de kılıyorum.
Hele simdi, son 10 güne girdik diye kk'yı azaltacağım, göremezseniz merak etmeyin. Arada tesbihleri bildirmek için kısa süreli girer yazarim Kahve __Kokusu MssPARE
Allah kabul etsin canım ibadetlerini en güzeli olur ..bayramdan sonra görüşürüm bol bol okuyalım inşaallah bende Kur'an'a yoğunlaşmak istiyorum kızım uyuyunca geceleri

Bu arada sizden Allah rızası için bi isteğim var anne olamayan evlat hasreti çekenler için tedavisi ve rahatsızlığı olanlar için namaz sonunda dua eder misiniz? Şu mübarek gecelerde ettiğimiz tüm duaların kabul olması dileğiyle

Dualarimdasiniz canım sende Magnifiaque da ve bütün anne olmak isteyenler .. Rabbim hastalara şifa, evlat hasreti çekenlere hayırlı evlat, doğum yapacak olanlarada kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…