- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.221
Bende on tane alayımKaç alırsınız
LoL ARKADAS 10 tane aldı geriye 90 kaldi
Sadece kadir suresimiKaç alırsınız
LoL ARKADAS 10 tane aldı geriye 90 kaldi
Teşbihte.olur salavat yada kelime i tevhitSadece kadir suresimi
Tamam. 10 tane kadir suresi alıyım şimdilik. Kalırsa yine alırım.Teşbihte.olur salavat yada kelime i tevhit
Mesela 5 bin salavat.5.bin tevhit.olsun
Tamam. 10 tane kadir suresi alıyım şimdilik. Kalırsa yine alırım.
Tesbihlerden de direk kişi başı 5binmi bölücezmi
Tamam o zaman 100erde tesbihlerden alıyımBölüşelim çünkü herkesin cüz leri var başka duaları olur kadir.suresi ve tesbihler.olsun
Mimariye 10 tane aldı kadir süresiLoL ARKADAS 10 tane aldı
Emma 15 aldi
Assos32 10
Tamam diğer arkadaşlar ne diyecek kızlar ALLAH razı.olsun
Salavat tevhittende yine alabilirim sonra duruma göre canımMimariye 10 tane aldı kadir süresi
Kaldı 55 tane kadir suresi
Salâvat 100 tane tevhit 100 tane mimariye aldi
Kahveyi yanlış etiketlemissin ama canım
10 tane aldım şimdilik okuyunca yine alırımAynen canım bir şey yapalım boş durmayalım
100 kadir süresi okuyalım paylaşalım kim.ne kadar alır
Bilmiyorum
Sen ev sahibisinKahveyi yanlış etiketlemissin ama canım
Kadir süresi dimi tamam10 tane aldım şimdilik okuyunca yine alırım
Bu ne güzel bir geliştir, canımsınEki Görüntüle 2840770
Ramazan in son on gunune girdik.
Aslında Ramazan boyu kadir gecesi gibi geçirmek en makbulu ancak en kuvvetle son on gününde olduğu rivayet edilen Kadir gecesi ni bu on gün içindedir diyerek, biraz daha ibadetlerimizi artırarak ve her namazın sonunda bu duayı okuyarak ihya edelim ki bu geceyi kacirmamis olalım.
Bizden sabahlara kadar namaz kilmamamiz istenmiyor.
Bazı şeyler kolay ama biz zor gorebiliyoruz.
Mümkünse son on günde gün içinde bir saat de olsa kendimize ayıralım ve tefekkür edelim.
Bu bır saatte he gün kısa bir surenin önce arapcasini sonra mealini ve ardından tefsirini okuyarak bize verilen mesajları alalım ve hayatımızda uygulamak için niyet edelim.
Biz niyetimizi edelim Rabbim de kolaylastirsin inşaallah.
(Tefsir kitabım yok diyenler için internetten diyanetin Kuran Yolu tefsiri var ordan okuyabilirsiniz.
Açık anlaşılır bir dili var.
Herkes kendi seviyesine göre uzun ya da kısa bir sure seçip yapabilir.
Herkesin şartları, bilgi birikimi ve vakti eşit değil.
Kimine Fil suresi uzun kimine Bakara suresi kısa gelebilir.
Gücümüz neye yeterse onu yapalım inşaallah.)
Bencede boynuz kulağı geçecekSen ev sahibisin
Hem çaktırma aramız da kalsın bu kadar yaptım ya gerisi gelir
Benim kız hayatta izin vermez tuvalete göndermiyor.. gecede benim pil bitiyor, aslında güzel olur. kadir gecesi için yasin okuyabiliriz aslında o zaman diliminde zikir selavat yapabiliriz ben geceye talibimHanimlar olarak günde 1 saat de olsa itikafa girer gibi bir vakit mi ayirsak acaba diyorum..... Gönül cok sey istiyor da çoluk çocuk, dünya işi önümüze çıkıyor
7 dakikam var benim ezanıma okunsunda kılalım da huzur bulalım sabah namazının verdiği huzuru hiç birşey vermiyor
Şu Yeri Göğü İnleten Ezan Boşuna mı dır ? Müslüman Başlar Hâla Yastıkta mı dır? Ömür Olduğu Yerde Kalmış mı dır ? Kalkıp Allah'a Secde Etsen Olmaz mı dır ?
Şükürler Olsun Kaldıran Rabbimize ..EZAN VAKTİ CANLAR
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k COLIN Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 @buralardutluuugdu Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Aynen iyi olur canım yapalım estağfurullah çekelim salavat Esma okuyalım@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
@Cemoss
M MaviMabellee
@NimeSeker
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
@kahve_kokusu
@Magnifiague
Meybuz
Kızlar önce ki sayfalarda yazdım kadir gecesi için dua yada.tesbih dağıtalım mi toplu ibadet olur
Kulun kula yaptığı duan kabul olurmuş bu geceyi kaçırmayalım bir birimize dua edelim
Mesele salavat kelime i tevhit yada
Kadir süresi okuyalım fetih suresi
Karşılaştıralım cumartesi gününe kadar bir seyler yapalim ne dersiniz