Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

LoL ARKADAS 10 tane aldı
Emma 15 aldi
Assos32 10
Tamam diğer arkadaşlar ne diyecek kızlar ALLAH razı.olsun

Bu ne güzel bir geliştir, canımsın

Hanimlar olarak günde 1 saat de olsa itikafa girer gibi bir vakit mi ayirsak acaba diyorum..... Gönül cok sey istiyor da çoluk çocuk, dünya işi önümüze çıkıyor

Hanimlar olarak günde 1 saat de olsa itikafa girer gibi bir vakit mi ayirsak acaba diyorum..... Gönül cok sey istiyor da çoluk çocuk, dünya işi önümüze çıkıyor
Benim kız hayatta izin vermez tuvalete göndermiyor.. gecede benim pil bitiyor, aslında güzel olur. kadir gecesi için yasin okuyabiliriz aslında o zaman diliminde zikir selavat yapabiliriz ben geceye talibim

Şu Yeri Göğü İnleten Ezan Boşuna mı dır ? Müslüman Başlar Hâla Yastıkta mı dır? Ömür Olduğu Yerde Kalmış mı dır ? Kalkıp Allah'a Secde Etsen Olmaz mı dır ?

Şükürler Olsun Kaldıran Rabbimize .. EZAN VAKTİ CANLAR
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k COLIN Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 @buralardutluuugdu Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8

7 dakikam var benim ezanıma okunsunda kılalım da huzur bulalım sabah namazının verdiği huzuru hiç birşey vermiyor

Aynen iyi olur canım yapalım estağfurullah çekelim salavat Esma okuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…